Ece7676 Femtopat Katılım 14 Kasım 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Şubat 2025 #1 Bugün Steam kütüphanemde Smart game booster oldugunu gördüm indirdim FPS arttırırmı son sürüm 5.3 veya FPS arttırması için ne yapmam gerek?
Bugün Steam kütüphanemde Smart game booster oldugunu gördüm indirdim FPS arttırırmı son sürüm 5.3 veya FPS arttırması için ne yapmam gerek?
al_ph Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 697 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #2 Ece7676 dedi: Bugün Steam kütüphanemde Smart game booster oldugunu gördüm indirdim FPS arttırırmı son sürüm 5.3 veya FPS arttırması için ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... FPS arttırmaktansa düşürür böyle programlar genelde , Büyük ihtimal RAM'deki gereksiz şeyleri engelliyordur, fakat kendi RAM kullanımı da bunun yerine geçip nötrler.
Ece7676 dedi: Bugün Steam kütüphanemde Smart game booster oldugunu gördüm indirdim FPS arttırırmı son sürüm 5.3 veya FPS arttırması için ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... FPS arttırmaktansa düşürür böyle programlar genelde , Büyük ihtimal RAM'deki gereksiz şeyleri engelliyordur, fakat kendi RAM kullanımı da bunun yerine geçip nötrler.
Aytemiz Hectopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 3.334 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #3 O programın tek işe yarar yanı temizlik yapması. Ara sıra indirip temizlik yapıyorum iyi oluyor. Onun dışında FPS artırması falan yalan.
O programın tek işe yarar yanı temizlik yapması. Ara sıra indirip temizlik yapıyorum iyi oluyor. Onun dışında FPS artırması falan yalan.
EmirOfRivia1453 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.186 Çözümler 6 2 Şubat 2025 #4 Boş program bir faydası yok, kullanma.