SMART Hard Disk Error hatası

Makaleler
1
Yer
Gelsenkirchen
SSD veya HDD modeli
SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-500G-G25 2.5" 500 GB SATA
HP marka laptopumda temiz kurulum yapmak için USB'yi taktım. Kurulum ekranı gelmedi. Ekrana gelen görüntü,
20230623_135328.jpg

İki gün önce SSD almıştım. Caddy aparatıyla bilgisayarımdan SSHD'yi de CD ROM bölümüne aktardım. Bu malzemeleri takma işini bilgisayarcı yaptı. Gelinen noktada bilgisayarım sürekli hata veriyor. Ne yapmam lazım?

HP marka laptopumda temiz kurulum yapmak için USB'yi taktım. Kurulum ekranı gelmedi. Ekrana gelen görüntü,
Eki Görüntüle 1832988

İki gün önce SSD almıştım. Caddy aparatıyla bilgisayarımdan SSHD'yi de CD ROM bölümüne aktardım. Bu malzemeleri takma işini bilgisayarcı yaptı. Gelinen noktada bilgisayarım sürekli hata veriyor. Ne yapmam lazım?
Hard disk'in SMART sistem, olası bir hataya rastlamış. Yakın zamanda verilerinizi yedeklemelisiniz.

Bence "bilgisayarcı" diske zarar verdi. Düşürdü, manyetik bir yere koydu vs.

Hard disk'in SMART sistem, olası bir hataya rastlamış. Yakın zamanda verilerinizi yedeklemelisiniz.

Bence "bilgisayarcı" diske zarar verdi. Düşürdü, manyetik bir yere koydu vs.
Ya çıldıracağım gerçekten. Bilgisayarcı açmıştı dün bilgisayarı. Ben bugün eve getirdim, açılmıyor. Geri götürmeli miyim? Düzeltsin nasıl düzeltiliyorsa.

Açılmanızı engellemiyor, ENTER basın devam edin. Ama verilerinizi kurtarın.
Hocam Windows kurmaya çalıştığım için açılmıyor.
20230623_141228.jpg

USB belleğimi seçtim. Bekliyorum.

Açılmanızı engellemiyor, ENTER basın devam edin. Ama verilerinizi kurtarın.
Verileri kurtardım zaten. Dün bilgisayarcıya söyleyemememe rağmen Windows kurmuş crack. Ben de kendi Windows'umu kurmaya çalışıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı