"SMART Hard Disk Error" Hatası

Yousuf24

Centipat
Öncelikle merhaba, bü gün bilgisayarı açtım ve karşıma resimde belirttiğim gibi bir hata çıktı sebebini hala anlamış değilim fakat yakın zamanda 40-60 GB arası bir oyun silme işlemi yaptım. Galiba sebebi bu fakat bi bilene sormakta fayda olduğu için hiçbir işlemde bulunmadım, yardımcı olursanız sevinirim.
(fakat entere basıp bilgisayarı 3 kere açtım.)

image0.jpg

Hard diskti HD Tune ile tarayın ve verileri yedek alın hocam. S.M.A.R.T raporuna göre hard diskinizde sıkıntı varmış fakat dediğiniz gibi birden 60 GB silinince de yanlış alarm olmuş olabilir. Dediğim gibi HD Tune ve CrystalDiskInfo gibi programlarla bakın, HD Tune'da Error Scan yapın.

Hard diskti HD Tune ile tarayın ve verileri yedek alın hocam. S.M.A.R.T raporuna göre hard diskinizde sıkıntı varmış fakat dediğiniz gibi birden 60 GB silinince de yanlış alarm olmuş olabilir. Dediğim gibi HD Tune ve CrystalDiskInfo gibi programlarla bakın, HD Tune'da Error Scan yapın.
Cevabınız için teşekkürler fakat bir sorum daha olacak bilgisayarı kapat dediğimde bilgisayar kapanmıyor bununla da ilgili bir çözümünüz varmı

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı