Smart TV'ye SATA SSD takılır mı?

Arkadaşlar Philips 50PUS8505/62 Smart TV'ye sahibim, ben bu TV'ye aşşağıda linkini koyduğum SSD'yi takabilir miyim? SSD İçine oyun atacağım ve oynayacağım.
TV linki ve SSD linki.

Harici 2.5 inç SSD kutusuyla kabloyla bağlayabilirsiniz ama içine işletim sistemi kurup oyun oynama olmaz. Depolama olarak örneğin içine film atıp izlersiniz.

Harici 2.5 inç SSD kutusuyla kabloyla bağlayabilirsiniz ama içine işletim sistemi kurup oyun oynama olmaz. Depolama olarak örneğin içine film atıp izlersiniz.

Hayır hocam işletim sistemi falan kurmayacağım, bildiğimiz Android oyunları bunun içinden oynayacağım, yani atıyorum GTA San Andreas mobili, TV'de yer olmadığı için SSD'ye atıp oradan oynayacağım mesela. Yoksa demek istediğiniz bumuydu?

Hayır hocam işletim sistemi falan kurmayacağım, bildiğimiz Android oyunları bunun içinden oynayacağım, yani atıyorum GTA San Andreas mobili, TV'de yer olmadığı için SSD'ye atıp oradan oynayacağım mesela. Yoksa demek istediğiniz bumuydu?
Hmm yok ben farklı anladım o zaman. Belki bu dediğiniz yapılıyor olabilir (y) Android tabanlı olduğu için bir çözümü bulunmuş olabilir.

Android işletim sistemli cihazlara stroge desteği amacıyla hdd yada hafıza kartı takılabilir. Ama genel hafıza yükseltmek sadece MMC chipi yükseltilmesi gerekir. O da donanıma girer ve fabrikasyon durumlarda bile yüksek maliyet masrafıdır. Kendim alıp değiştiriyim de diye yapabileceğiniz bir şey değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı