SmartGaGa açılınca mavi ekran hatası

yusuf879

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben SmartGaGa'yı indirdim kurdum ama şöyle bir hata var; ben Brawl Stars'ı Play Store'den veya APK olarak yüklüyorum, sonra oyuna girince hemen mavi ekran hatası veriyor ve bilgisayar yeniden başlatılıyor. Lütfen, bir çözümü var mı?
Bilgisayarım Windows 7.

Arkadaşlar ben Smartgaga'yı indirdim kurdum ama şöyle bir hata var; ben Brawl Stars'ı Play Store'den veya APK olarak yüklüyorum, sonra oyuna girince hemen mavi ekran hatası veriyor ve bilgisayar yeniden başlatılıyor. Lütfen, bir çözümü var mı?
Bilgisayarım Windows 7.

Smartgaga çok bozuk (bence) çünkü ben indirdiğimde de de aynı hata verdi onun yerine Nox Player kullanabilirsin zaten şu anda smartgaganın indirme linki bozuk diyebiliyorum.
Arkadaşlar ben Smartgaga'yı indirdim kurdum ama şöyle bir hata var; ben Brawl Stars'ı Play Store'den veya APK olarak yüklüyorum, sonra oyuna girince hemen mavi ekran hatası veriyor ve bilgisayar yeniden başlatılıyor. Lütfen, bir çözümü var mı?
Bilgisayarım Windows 7.

Yüklediğin oyunda problem olabilir ya da emulatöre verdiğin RAM veya çekirdek sayısı yetesiz olabilir.

Smartgaga çok bozuk (bence) çünkü ben indirdiğimde de de aynı hata verdi onun yerine Nox Player kullanabilirsin zaten şu anda smartgaganın indirme linki bozuk diyebiliyorum.

Yüklediğin oyunda problem olabilir ya da emulatöre verdiğin RAM veya çekirdek sayısı yetesiz olabilir.

bende nox player,bluestacks,gameloop,memu,ld player bunların hepsi hata veriyor başka bilgiğin emülator varmı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00