Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 6 Kasım 2016 #1 Windows 10'da SmartScreen'i kapatmak için Başlat menüsünü açın ve SmartScreen yazın. Karşınıza çıkan "Uygulamalar için SmartScreen Filtresi'ni açın veya kapatın" seçeneğine tıklayın. Açılan pencereden SmartScreen'i kapatabilirsiniz:
Windows 10'da SmartScreen'i kapatmak için Başlat menüsünü açın ve SmartScreen yazın. Karşınıza çıkan "Uygulamalar için SmartScreen Filtresi'ni açın veya kapatın" seçeneğine tıklayın. Açılan pencereden SmartScreen'i kapatabilirsiniz:
eren537 Hectopat Katılım 5 Kasım 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2016 #2 Recep Bey windows 8.1 de hiçbir sorunum yoktu birden bilgisayarda kasmalar meydana geldi nedendir
D Dark Shadow Hectopat Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 579 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2016 #3 @Recep Baltaş Bu özellik ne işe yarar? eren537 dedi: Recep Bey windows 8.1 de hiçbir sorunum yoktu birden bilgisayarda kasmalar meydana geldi nedendir Genişletmek için tıkla... Yeni konu aç.
@Recep Baltaş Bu özellik ne işe yarar? eren537 dedi: Recep Bey windows 8.1 de hiçbir sorunum yoktu birden bilgisayarda kasmalar meydana geldi nedendir Genişletmek için tıkla... Yeni konu aç.
lionstone19 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2015 Mesajlar 1.195 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2016 #4 SmartScreen nedir acaba? İlk defa duyuyorum.
D Dark Shadow Hectopat Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 579 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2016 #5 İnternet ile ilgili bir şey olmalı. Araştırdım ama fazla bir şey anlamadım.
eren537 Hectopat Katılım 5 Kasım 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2016 #6 Efe Tan dedi: @Recep Baltaş Bu özellik ne işe yarar? Yeni konu aç. Genişletmek için tıkla... yanıt gelmedi açtım aslında
Efe Tan dedi: @Recep Baltaş Bu özellik ne işe yarar? Yeni konu aç. Genişletmek için tıkla... yanıt gelmedi açtım aslında
D Dark Shadow Hectopat Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 579 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2016 #7 eren537 dedi: yanıt gelmedi açtım aslında Genişletmek için tıkla... Konunu öne çıkar.
mustafalgul Centipat Katılım 4 Ağustos 2019 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2019 #8 Benim bilgisayarımdaki ayarlara girdiğimde SmartScreen ile ilgili bir açma kapama butonu bulunmuyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Benim bilgisayarımdaki ayarlara girdiğimde SmartScreen ile ilgili bir açma kapama butonu bulunmuyor. Yardımcı olabilir misiniz?
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 4 Kasım 2019 #9 mustafalgul dedi: Benim bilgisayarımdaki ayarlara girdiğimde SmartScreen ile ilgili bir açma kapama butonu bulunmuyor. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yeni sürümler de bu bölüme taşınmış.
mustafalgul dedi: Benim bilgisayarımdaki ayarlara girdiğimde SmartScreen ile ilgili bir açma kapama butonu bulunmuyor. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yeni sürümler de bu bölüme taşınmış.
L lukianos Hectopat Katılım 7 Mayıs 2017 Mesajlar 103 19 Şubat 2020 #10 kapattığım halde bir dosyayı virüs bulundu diyerek indirmiyor veya bazı programları açmıyor