FCLivorno Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer Leningrad 28 Ekim 2018 #11 Silinen üye dedi: Nasıl anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Yeni Microsoft PowerPoint Sunusu7567567.jpg 69 KB · Görüntüleme: 69 Yeni Microsoft PowerPoint Sunusu3333.jpg 58,2 KB · Görüntüleme: 68
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 28 Ekim 2018 #12 Yeniden başlattınızmı?
FCLivorno Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer Leningrad 28 Ekim 2018 #13 Silinen üye dedi: Yeniden başlattınızmı? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece bu işlemleri yaptım. Bilgisayarı yeniden başlatmam mı gerekiyor?.
Silinen üye dedi: Yeniden başlattınızmı? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece bu işlemleri yaptım. Bilgisayarı yeniden başlatmam mı gerekiyor?.
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 28 Ekim 2018 #14 Silinen üye dedi: Hayır sadece bu işlemleri yaptım. Bilgisayarı yeniden başlatmam mı gerekiyor?. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam. Etkinleşir.
Silinen üye dedi: Hayır sadece bu işlemleri yaptım. Bilgisayarı yeniden başlatmam mı gerekiyor?. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam. Etkinleşir.
FCLivorno Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer Leningrad 28 Ekim 2018 #15 Silinen üye dedi: Aynen hocam. Etkinleşir. Genişletmek için tıkla... Bir uyarı geldi parolanız değişti diye? Yeniden başlattıktan sonra.
Silinen üye dedi: Aynen hocam. Etkinleşir. Genişletmek için tıkla... Bir uyarı geldi parolanız değişti diye? Yeniden başlattıktan sonra.
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 28 Ekim 2018 #16 Silinen üye dedi: Bir uyarı geldi parolanız değişti diye? Yeniden başlattıktan sonra. Genişletmek için tıkla... Parola değişti diyemi?
Silinen üye dedi: Bir uyarı geldi parolanız değişti diye? Yeniden başlattıktan sonra. Genişletmek için tıkla... Parola değişti diyemi?
FCLivorno Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer Leningrad 28 Ekim 2018 #17 Silinen üye dedi: Parola değişti diyemi? Genişletmek için tıkla... Evet. Sağ alt köşede uyarı çıktı anlamadım tam.
Silinen üye dedi: Parola değişti diyemi? Genişletmek için tıkla... Evet. Sağ alt köşede uyarı çıktı anlamadım tam.
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 28 Ekim 2018 #18 Silinen üye dedi: Evet. Sağ alt köşede uyarı çıktı anlamadım tam. Genişletmek için tıkla... Atabilirmisin hocam resmini?
Silinen üye dedi: Evet. Sağ alt köşede uyarı çıktı anlamadım tam. Genişletmek için tıkla... Atabilirmisin hocam resmini?
FCLivorno Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer Leningrad 28 Ekim 2018 #19 Silinen üye dedi: Atabilirmisin hocam resmini? Genişletmek için tıkla... Bildirim yok. Baktım ama silinmiş sağ taraftaki bildirimler bölümde yok. Ne parolası değişti anlamadım hiç.
Silinen üye dedi: Atabilirmisin hocam resmini? Genişletmek için tıkla... Bildirim yok. Baktım ama silinmiş sağ taraftaki bildirimler bölümde yok. Ne parolası değişti anlamadım hiç.
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 28 Ekim 2018 #20 Silinen üye dedi: Bildirim yok. Baktım ama silinmiş sağ taraftaki bildirimler bölümde yok. Genişletmek için tıkla... SmartScreen hata veriyormu?
Silinen üye dedi: Bildirim yok. Baktım ama silinmiş sağ taraftaki bildirimler bölümde yok. Genişletmek için tıkla... SmartScreen hata veriyormu?