"Smartscreen'e ulaşılamıyor" Hatası

Rononcy

Hectopat
Makaleler
1
Selamlar. Format atmadan önce bilgisayarımda .exe çalıştırırken farklı bir ekranla karşı karşıya kalıyordum artık bununla karşı karşıya kalıyorum ve hiç hoşuma gitmeyen bir arayüzü var :D. Çözümlerinizi bekliyorum.
smartscreen.png

Hizmetlere girip Windows Defender ve Update hizmetlerini devre dışı bırakıp, tekrardan başlatın. Ardından sistemi yeniden başlatıp tekrar deneyin.
Sorununuz çözülmez ise, Denetim Masası>Kullanıcılar>Kullanıcı hesabı denetim ayarlarını değiştir yolunu izleyin ve barı varsayılan ayarına getirin.

Hizmetlere girip Windows Defender ve Update hizmetlerini devre dışı bırakıp, tekrardan başlatın. Ardından sistemi yeniden başlatıp tekrar deneyin.
Sorununuz çözülmez ise, Denetim Masası>Kullanıcılar>Kullanıcı hesabı denetim ayarlarını değiştir yolunu izleyin ve barı varsayılan ayarına getirin.
Windows Defender ve Update adlı bir hizmet bulunmamakta. Windows defender hizmetini kapattım, denetim masasındaki kullanıcı hesabı denetim ayarlarını değiştir yolunda ise bar zaten varsayılan ayarlarda. Sorunum çözülmüş değil maalesef ki. Başka çözümünüz var ise mutluluk duyarım, ilginiz için çok teşekkürler :).

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı