U ulasdogan Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 205 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #11 claus dedi: Diğer sorumun cevabı? İmacpro 1.1 şeklinde SMBIOS üret gir reset NVRAM atıp bir kontrol et. Genişletmek için tıkla... Diğer sorunu cevabı YouTube tam ekrana geçerken takıla takıla geçiyor uygulamaları çift tıklayıp büyütüp küçülttüğümde takılmalar oluyor. Yazmıştım görmemişsin sanırım. Konuyu kapatabilirsiniz.
claus dedi: Diğer sorumun cevabı? İmacpro 1.1 şeklinde SMBIOS üret gir reset NVRAM atıp bir kontrol et. Genişletmek için tıkla... Diğer sorunu cevabı YouTube tam ekrana geçerken takıla takıla geçiyor uygulamaları çift tıklayıp büyütüp küçülttüğümde takılmalar oluyor. Yazmıştım görmemişsin sanırım. Konuyu kapatabilirsiniz.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.703 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #12 Arkadaşım Chrome ile denedin mi? Hala cevap yok? Burada insanlar insanlara ücretsiz yardım ediyor ve usluba bakın. Neyse kendiniz çözün.
Arkadaşım Chrome ile denedin mi? Hala cevap yok? Burada insanlar insanlara ücretsiz yardım ediyor ve usluba bakın. Neyse kendiniz çözün.
U ulasdogan Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 205 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #13 Yardımınız için teşekkürler üslubumda bir yanlış görmüyorum zaten aktif olarak Chrome tarayıcı kullanıyorum.
Yardımınız için teşekkürler üslubumda bir yanlış görmüyorum zaten aktif olarak Chrome tarayıcı kullanıyorum.