macfion Megapat Katılım 31 Ağustos 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2016 #1 Öncelikle yardımcı olacaklara teşekkür ederim. Smbus controller sürücüsünü en son sürümü yüklediğim halde sürücü yüklenmemiş yazmaktadır. Bu sorun neden kaynaklanmaktadır ? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2016
Öncelikle yardımcı olacaklara teşekkür ederim. Smbus controller sürücüsünü en son sürümü yüklediğim halde sürücü yüklenmemiş yazmaktadır. Bu sorun neden kaynaklanmaktadır ?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mart 2016 #2 Chipset sürücünüzü kurmalısınız.
macfion Megapat Katılım 31 Ağustos 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2016 #3 JaroxJamaica dedi: Chipset sürücünüzü kurmalısınız. Genişletmek için tıkla... Chipset sürücüsü ve diğer bütün sürücülerin hepsi kurulu güncel durumda.
JaroxJamaica dedi: Chipset sürücünüzü kurmalısınız. Genişletmek için tıkla... Chipset sürücüsü ve diğer bütün sürücülerin hepsi kurulu güncel durumda.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mart 2016 #4 Güncen olsaydı bu sorunu yaşamazdın dostum. Sürücü yükleme programları ile mi kurdun?
macfion Megapat Katılım 31 Ağustos 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2016 #5 JaroxJamaica dedi: Güncen olsaydı bu sorunu yaşamazdın dostum. Sürücü yükleme programları ile mi kurdun? Genişletmek için tıkla... Hayır manuel kurdum ve güncel bir sürüm bu. Bundan önceki sürümde de aynısı yazıyordu. @Recep Baltaş sizce bunun bir çözümü var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2016
JaroxJamaica dedi: Güncen olsaydı bu sorunu yaşamazdın dostum. Sürücü yükleme programları ile mi kurdun? Genişletmek için tıkla... Hayır manuel kurdum ve güncel bir sürüm bu. Bundan önceki sürümde de aynısı yazıyordu. @Recep Baltaş sizce bunun bir çözümü var mı ?