50050 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2015 Mesajlar 1.328 Makaleler 9 Çözümler 4 4 Eylül 2015 #11 FunnyClown dedi: AdwCleaner ADW Cleaner'ı dene birde bakalım //şahsen ben kullanmıştım işe yaramıştı. Genişletmek için tıkla... AdwCleaner kullanmıştım zaten, sorunları buldu ve sildim. Yeniden başlattım ama gene aynı.
FunnyClown dedi: AdwCleaner ADW Cleaner'ı dene birde bakalım //şahsen ben kullanmıştım işe yaramıştı. Genişletmek için tıkla... AdwCleaner kullanmıştım zaten, sorunları buldu ve sildim. Yeniden başlattım ama gene aynı.
FunnyClown Hectopat Katılım 4 Eylül 2015 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2015 #12 Çoğu kaynak SpyHunter demiş DNS Unlocker kaldırmak için How to remove DNS Unlocker virus from Chrome, Firefox and IE birde buna bak bakalım
Çoğu kaynak SpyHunter demiş DNS Unlocker kaldırmak için How to remove DNS Unlocker virus from Chrome, Firefox and IE birde buna bak bakalım
50050 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2015 Mesajlar 1.328 Makaleler 9 Çözümler 4 4 Eylül 2015 #13 120 liraya Eset Smart Security satın alıp tarattım, sorun çözüldü. İlgilenen herkese çok teşekkür ederim.
120 liraya Eset Smart Security satın alıp tarattım, sorun çözüldü. İlgilenen herkese çok teşekkür ederim.