O ozan561 Hectopat Katılım 3 Ekim 2022 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #1 Cuma günü smile lazer oldum. Sağ gözümde hiçbir sorun olmamasına rağmen sol gözümde batma ve içinde bir şey kalmış gibi bir his var bu normal mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2023
Cuma günü smile lazer oldum. Sağ gözümde hiçbir sorun olmamasına rağmen sol gözümde batma ve içinde bir şey kalmış gibi bir his var bu normal mi?
C CasillasYokeden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 1.506 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #2 ozan561 dedi: Cuma günü smile lazer oldum. Sağ gözümde hiçbir sorun olmamasına rağmen sol gözümde batma ve içinde bir şey kalmış gibi bir his var bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Bu tedaviyi yapan doktorunuza sormanız bence daha doğru olur.
ozan561 dedi: Cuma günü smile lazer oldum. Sağ gözümde hiçbir sorun olmamasına rağmen sol gözümde batma ve içinde bir şey kalmış gibi bir his var bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Bu tedaviyi yapan doktorunuza sormanız bence daha doğru olur.
O ozan561 Hectopat Katılım 3 Ekim 2022 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #3 CasillasYokeden dedi: Bu tedaviyi yapan doktorunuza sormanız bence daha doğru olur. Genişletmek için tıkla... geçicidir dedi ama ben her iki gozumde aynı durum olmayınca sormak istedim.
CasillasYokeden dedi: Bu tedaviyi yapan doktorunuza sormanız bence daha doğru olur. Genişletmek için tıkla... geçicidir dedi ama ben her iki gozumde aynı durum olmayınca sormak istedim.
testo Hectopat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #4 Hocam geçti mi şu an nasılsın? Ben de olmayı düşünüyorum da.
O ozan561 Hectopat Katılım 3 Ekim 2022 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #5 testo dedi: Hocam geçti mi şu an nasılsın? Ben de olmayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Geçti ama arada kendini hatırlatıyor. Olacaksan gözünün eskiye göre daha hassas olacağını unutma geçmiş olsun.
testo dedi: Hocam geçti mi şu an nasılsın? Ben de olmayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Geçti ama arada kendini hatırlatıyor. Olacaksan gözünün eskiye göre daha hassas olacağını unutma geçmiş olsun.