Smite DirectX 11 Sorunu

bgctwi

Hectopat
Arkadaşlar dün Windows sürümünü 1709'dan 1803'e yükselttim ve her şey bundan dolayı başladı. Smite adlı oyuna girince DirectX 9'dan başka şekilde çalışmıyor. DirectX 11'e alınca da oyun açılıyor fakat ekran gelmiyor, simsiyah ekran geliyor sadece. O siyah ekranda klavye ve mouse hareketlerini algılıyor. Bu durumu acaba nasıl çözebilirim?

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeniden kurmayı deneyebilirsiniz. Sorun oyun ile ilgili de olabilir, güncelleme alır bu durumda.

DirectX 11 ile alakalı mı acaba diye DirectX 11 çalıştıran diğer oyunları denedim de sadece bu oyunda sıkıntı çıkıyor. Dediğinizi deneyeceğim umarım olur.
DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeniden kurmayı deneyebilirsiniz. Sorun oyun ile ilgili de olabilir, güncelleme alır bu durumda.

Dediğinizi denedim Intel ve Nvidia ikisini de DDU'dan silerek son sürümlerini yükledim sonuçlar hala aynı Recep abi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…