boratess1 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 419 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #1 LoL oynuyorum yanına smite düşünüyorum veya DotA ama smite ön planda nasıl oynanır mı kitlesi var mı veya oyun bulması 20 dakika mı sürüyor?
LoL oynuyorum yanına smite düşünüyorum veya DotA ama smite ön planda nasıl oynanır mı kitlesi var mı veya oyun bulması 20 dakika mı sürüyor?
Aade Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 600 Çözümler 5 Yer New Atlantis 31 Mayıs 2023 #2 Smite severim güzel oyun ama bayadır oynamadım kitlesinden bir haberim lakin sanmıyorum ki o kadar sürer.
Smite severim güzel oyun ama bayadır oynamadım kitlesinden bir haberim lakin sanmıyorum ki o kadar sürer.
Egemen2233 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 82 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : AMD Ryzen 5 3600 3.60 GHz Anakart: Gigabyte B450 M SH2 3200 MHZ Ram : X2 Corsair Vengeance DD4 8 GB 3000 MHZ Ekran Kartı: MSI Radeon RX 5500 XT GAMING X 8G Cinsiyet Erkek Meslek Elektromekanik Teknisyeni 24 Ekim 2023 #3 boratess1 dedi: LoL oynuyorum yanına smite düşünüyorum veya DotA ama smite ön planda nasıl oynanır mı kitlesi var mı veya oyun bulması 20 dakika mı sürüyor? Genişletmek için tıkla... Oynanır neden oynanmasın ama şöyle bir durum var toxic Player'lar denk gelebiliyor o yüzden arkadaşlarla oynuyoruz eğer devam ediyorsan girebiliriz.
boratess1 dedi: LoL oynuyorum yanına smite düşünüyorum veya DotA ama smite ön planda nasıl oynanır mı kitlesi var mı veya oyun bulması 20 dakika mı sürüyor? Genişletmek için tıkla... Oynanır neden oynanmasın ama şöyle bir durum var toxic Player'lar denk gelebiliyor o yüzden arkadaşlarla oynuyoruz eğer devam ediyorsan girebiliriz.