SMM sitesinden vergi levhası olmadan kazanç sağlamak sorun çıkarır mı?

Canhan

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben SMM panel sitesi açmayı düşünüyorum. Vergi levhası olmadan sorun olur mu? PayTR veya Shopier bağlayıp ödemeleri alacağım. Konuyla ilgili anlayan biri yardımcı olabilir mi?

1 TL bile kazanıyor olsanız vergisini veriyor olmanız gerekiyor. Şahıs şirketi giderleri gelirinizden fazla bile olsa bu durum değişmiyor bu işin saçma tarafı ancak durumu değiştirmiyor.

Kısaca evet sorun olur. Belki ik başta düşük kazançlarla sorun yaşamazsın ancak az kazanıyor olsan bile 1 kişinin şikayetine bakar iş. Sonra vergi borcuyla baş başa kalırsın.

Yani bu bi kumar diyebiliriz.

Merhaba hocam sorunuzu gördüm, ilerleyen zamanlarda cezai işlem başlama durumu çok yüksek, konu ile ilgili yardımcı olurum.

Merhaba hocam sorunuzu gördüm, ilerleyen zamanlarda cezai işlem başlama durumu çok yüksek, konu ile ilgili yardımcı olurum.
discord : smmbizi

1 TL bile kazanıyor olsanız vergisini veriyor olmanız gerekiyor. Şahıs şirketi giderleri gelirinizden fazla bile olsa bu durum değişmiyor bu işin saçma tarafı ancak durumu değiştirmiyor.

Kısaca evet sorun olur. Belki ik başta düşük kazançlarla sorun yaşamazsın ancak az kazanıyor olsan bile 1 kişinin şikayetine bakar iş. Sonra vergi borcuyla baş başa kalırsın.

Yani bu bi kumar diyebiliriz.
ilk başlarda cok kazanacagımı düşünmüyorum

Hocam Discord kullanmıyorum başka iletişim kanalınız varsa ulaşabilirim

Yani hocam o zaman hiç girmeye gerek yok zaten cok kazanacagımıda düşünmüyorum.

Tamam hocam konu ile alakalı vergi levhası vs çıkarmayı düşünürseniz yardımcı olurum, bu arada ödeme yolunu IBAN olarak da yapma imkanınız varsa komisyon olarak da daha az ödersiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı