Merhaba. Babamin avukatı smmpanel yasal değil Instagram'in bir sürü sözleşmesi var. Bot takipci sağladiği için ceza alır bir sürü vb diye anlatmiş. Sizce smm panel yasal mi? Yoksa değil mi?
Yıllarca smm işi yaptım hiçbir şey olmadı. Ayrıca sanal POS firmaları ile çalıştığımdan ve vergi verdiğimden dolayı bana kalırsa yasal bir şey. Yasal olmasa POS firmaları POS sağlamaz.
Instagram'ın sizi dava etme hakkı var, SMM Panellerin çalışma mantığı bizim yaptığımız API üzerine kurulu, yani Unofficial API deriz bunlara. Bunlar Instagram'a ters mühendislik yapılarak elde edilir. Bu yazılımlar sayesinde bot hesaplar login olur ve hedef kullanıcıyı takip eder veya beğenir. Instagram eğer dava açmak isterse açar. Bu konuda BKM'nin de bilgisi olduğunu sanmıyorum ancak dediğim gibi Instagram bunlara savaş açması lazım fakat açacağını sanmıyorum.
Instagram'ın sizi dava etme hakkı var, SMM Panellerin çalışma mantığı bizim yaptığımız API üzerine kurulu, yani Unofficial API deriz bunlara. Bunlar Instagram'a ters mühendislik yapılarak elde edilir. Instagram eğer dava açmak isterse açar. Bu konuda BKM'nin de bilgisi olduğunu sanmıyorum ancak dediğim gibi Instagram bunlara savaş açması lazım fakat açacağını sanmıyorum.