SMMPanel yasal mı?

EmreKaya34

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Babamin avukatı smmpanel yasal değil Instagram'in bir sürü sözleşmesi var. Bot takipci sağladiği için ceza alır bir sürü vb diye anlatmiş. Sizce smm panel yasal mi? Yoksa değil mi?

SMMPanel API sağlayıcısı olarak, yasal olmadığını söyleyebilirim ancak kimsenin size dava açacağını düşünmüyorum. Ortada davalık bir sebep yok.

Instagram hesabınız vb. belki kapatılabilir ancak yasal olmasaydı sanal POS kullanamazlardı diye düşünüyorum.

Yıllarca smm işi yaptım hiçbir şey olmadı. Ayrıca sanal POS firmaları ile çalıştığımdan ve vergi verdiğimden dolayı bana kalırsa yasal bir şey. Yasal olmasa POS firmaları POS sağlamaz.

@iKayraOnur @balkann

Instagram'ın sizi dava etme hakkı var, SMM Panellerin çalışma mantığı bizim yaptığımız API üzerine kurulu, yani Unofficial API deriz bunlara. Bunlar Instagram'a ters mühendislik yapılarak elde edilir. Bu yazılımlar sayesinde bot hesaplar login olur ve hedef kullanıcıyı takip eder veya beğenir. Instagram eğer dava açmak isterse açar. Bu konuda BKM'nin de bilgisi olduğunu sanmıyorum ancak dediğim gibi Instagram bunlara savaş açması lazım fakat açacağını sanmıyorum.

O zaman sadece sağlayıcıların başı yanar diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…