Smok G320 için nasıl bir pil alınır?

alierdemakcay

Centipat
Daha fazla  
Elimde bir tane Smok G320 var. Normalde 3 pilli ama 2 pille de kullanılabiliyormuş, 220W az düşerek. Nasıl bir pil tercih etmeliyim? Max 400–500 civarı bütçem var şu anda 2 pil için. VTC6 buldum, anlık 30A verebiliyor ama anlık olduğu için değer kafamı karıştırdı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde bir tane smok G320 var. Normalde 3 pilli ama 2 pille de kullanılabiliyormuş, 220W az düşerek. Nasıl bir pil tercih etmeliyim? Max 400–500 civarı bütçem var şu anda 2 pil için. Vtc6 buldum, anlık 30a verebiliyor ama anlık olduğu için değer kafamı karıştırdı.

Bende Vaporesso armour GS modeli aldım pili buharkeyf sitesinden aldım çok hızlı gidiyor bu Sony pili piyasada hep sahte varmış. Aspilsan. Önerdiler.

Elimde bir tane Smok G320 var. Normalde 3 pilli ama 2 pille de kullanılabiliyormuş, 220W az düşerek. Nasıl bir pil tercih etmeliyim? Max 400–500 civarı bütçem var şu anda 2 pil için. VTC6 buldum, anlık 30A verebiliyor ama anlık olduğu için değer kafamı karıştırdı.
3 pil çalıştırmak bence daha mantıklı. yüksek mah değerinde ve anlık akımı fazla olan orion veya aspilsan pil olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı