berat ceyhan Centipat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #1 Smok Nord 4 80W elektronik sigara aldım ve Power lock hatası veriyor. Nasıl düzeltirim? (hatayı, içme tuşuna basınca veriyor) Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2022
Smok Nord 4 80W elektronik sigara aldım ve Power lock hatası veriyor. Nasıl düzeltirim? (hatayı, içme tuşuna basınca veriyor)
Asım ayhan Yoctopat Katılım 8 Şubat 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #2 Bugün de aynısı bana oldu düzeltebildiniz mı siz?
berat ceyhan Centipat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2022 #3 Asım ayhan dedi: Bugün de aynısı bana oldu düzeltebildiniz mı siz? Genişletmek için tıkla... 4 kere tıklayınca kendini kilitliyor, bir daha tıklarsanız açar bu kadar. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2023
Asım ayhan dedi: Bugün de aynısı bana oldu düzeltebildiniz mı siz? Genişletmek için tıkla... 4 kere tıklayınca kendini kilitliyor, bir daha tıklarsanız açar bu kadar.
alpderler Yoctopat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #4 berat ceyhan dedi: 4 kere tıklayınca kendini kilitliyor, bir daha tıklarsanız açar bu kadar. Genişletmek için tıkla... Bende işe yaramıyor nord 5 var bende 5 defa tıklayınca kapanıyor tekrar açılıyor fakat ateşleme watt ayarı değiştirilemiyor.
berat ceyhan dedi: 4 kere tıklayınca kendini kilitliyor, bir daha tıklarsanız açar bu kadar. Genişletmek için tıkla... Bende işe yaramıyor nord 5 var bende 5 defa tıklayınca kapanıyor tekrar açılıyor fakat ateşleme watt ayarı değiştirilemiyor.
AeroxLewis Hectopat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #5 alpderler dedi: Bende işe yaramıyor nord 5 var bende 5 defa tıklayınca kapanıyor tekrar açılıyor fakat ateşleme watt ayarı değiştirilemiyor. Genişletmek için tıkla... watt değerini değiştirmek için sağda bulunan 2 tuşa aynı anda bas
alpderler dedi: Bende işe yaramıyor nord 5 var bende 5 defa tıklayınca kapanıyor tekrar açılıyor fakat ateşleme watt ayarı değiştirilemiyor. Genişletmek için tıkla... watt değerini değiştirmek için sağda bulunan 2 tuşa aynı anda bas