Hocam eğer ki sigara için içecekseniz RPM. Nargile için ise RPM2. ben kendim daha fazla buhar ve aroma performansı için RPM2 kullanıyorum. Sorunuz varsa cevaplayabilirim.
Likit doldurduktan sonra yanık tadı mı geldi? Eğer yanık tadı geldiyse coil yanmıştır. Benimki 2ay oldu daha yanmadı. Aklınızdaki bütün soruları sorun bekliyorum. Şu anda koyduğunuz likit ne?
Hocam merhaba. Hazır bulmuşken bende sorayım kimi makinelerde hem kartuş hem coil ayrı ayrı satılıyor. Örneğin caliburn a2 kullandım onun podunda hem coil hem kartuş birlikte satılıyor 350 lira civari. Nord cihazlar içinse kartuş 300 lira coil 300 lira ayrı ayrı satılıyor yani. Kartuşu değiştirmemizi zorunlu kılacak bir durum var mı? Yoksa düzenli coil değiştirmek yeterli midir?
Hocam merhaba. Hazır bulmuşken bende sorayım kimi makinelerde hem kartuş hem coil ayrı ayrı satılıyor. Örneğin caliburn A2 kullandım onun podunda hem coil hem kartuş birlikte satılıyor 350 lira civari. Nord cihazlar içinse kartuş 300 lira coil 300 lira ayrı ayrı satılıyor yani. Kartuşu değiştirmemizi zorunlu kılacak bir durum var mı? Yoksa düzenli coil değiştirmek yeterli midir?
Smok Nord 4 CoilLÜTFEN DİKKAT:RPM 2 COİLLERİ RPM 2 KARTUŞUNUZLARPM COİLLERİ RPM KARTUŞUNUZLA UYUMLUDUR BUNA DİKKAT EDEREK ALMALISINIZ AÇILMIŞ ÜRÜNLERİN İADESİ MÜMKÜN DEĞİLDİRSMOK NORD 4 RPM 2 ve RPM Yedek Coil ile mükemmel uyumludur SMOK Nord 4 Kit / SMOK NORD
hocam modpodturkey sitesinden xros 3 aldım umarım pişman olmam. Cihazı baya araştırdım çok memnun kalan olmuş. Ama siteye güvenemedim. Bi risk aldık umarım kötü olmaz
Hocam modpodturkey sitesinden xros 3 aldım umarım pişman olmam. Cihazı bayağı araştırdım çok memnun kalan olmuş. Ama siteye güvenemedim. Bir risk aldık umarım kötü olmaz.