Smok NORD 5 için coil ve likit önerileri

Zolara06

Decapat
Katılım
30 Mayıs 2023
Mesajlar
44
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamünaleyküm arkadaşlar. Ben bir arkadaştan Smok NORD 5 aldım ama coili yandı. İnternetten baktım ama hangi site güvenli, hangi site güvenli değil onu bilmiyorum. Bir de bu alette hangi likiti kullanmalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Smoke home'u coil için kullanabilirsiniz. 0.15'lik coiller daha çabuk yanıyor bir de zengin aroma sunmuyor. Lemon tart eskiden çok güzeldi ancak artık neredeyse kalitelisi bulunmuyor. Denk gelirseniz deneyin. Bu sıralar boombastic ve cappuchino ile aşk yaşıyorum. Nargile gibi likitleri genel olarak. Miligram marka. Tribecca vaz geçilmezim ama o'nu da bulmak zorlaşıyor iyice. Piyasada saçma sapan bir marka var başlarda iyiydi şimdi 3 tane coilimi yaktı. Viva vape markadan uzak durun, kötü likit çıkması sorun değil coili yakıyor direk sanırım pg vg oranı hatalı son çıkan malzemelerin.
 
Smoke Home'u coil için kullanabilirsiniz. 0.15'lik coiller daha çabuk yanıyor bir de zengin aroma sunmuyor. Lemon tart eskiden çok güzeldi ancak artık neredeyse kalitelisi bulunmuyor. Denk gelirseniz deneyin. Bu sıralar boombastic ve cappuchino ile aşk yaşıyorum. Nargile gibi likitleri genel olarak. Miligram marka. Tribecca vaz geçilmezim ama O'nu da bulmak zorlaşıyor iyice. Piyasada saçma sapan bir marka var başlarda iyiydi şimdi 3 tane coilimi yaktı. Viva vape markadan uzak durun, kötü likit çıkması sorun değil coili yakıyor direk sanırım pg vg oranı hatalı son çıkan malzemelerin.

Tamamdır önerileriniz için teşekkür ederim hocam.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı