Phreak Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 611 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #1 Merhaba, başlıkta gördüğünüz gibi likit önerisi istiyorum. İlk defa kendime likit alacağım güvenilir önerdiğiniz bir likit var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2024
Merhaba, başlıkta gördüğünüz gibi likit önerisi istiyorum. İlk defa kendime likit alacağım güvenilir önerdiğiniz bir likit var mı?
Zolara06 Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #2 Azıcık geç olacak ama buharkeyf sitesinde kendi likitleri var onlar güzel ben 6 aydır onları kullanıyorum.
Azıcık geç olacak ama buharkeyf sitesinde kendi likitleri var onlar güzel ben 6 aydır onları kullanıyorum.
B BlueArrow Kilopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 15 30 Aralık 2024 #3 Zolara06 dedi: Azıcık geç olacak ama buharkeyf sitesinde kendi likitleri var onlar güzel ben 6 aydır onları kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Own likidi mi diyorsunuz. Bir de nord 5I buharkeyften almayı düşünüyorum, güvenilir midir?
Zolara06 dedi: Azıcık geç olacak ama buharkeyf sitesinde kendi likitleri var onlar güzel ben 6 aydır onları kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Own likidi mi diyorsunuz. Bir de nord 5I buharkeyften almayı düşünüyorum, güvenilir midir?
Zolara06 Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #4 BlueArrow dedi: Own likidi mi diyorsunuz. Bir de nord 5I buharkeyften almayı düşünüyorum, güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Aynen owndan bahsediyorum. Bana şu ana kadar bir sıkıntı çıkarmadılar ama ben cihaz almadım sadece likit ve coil aldım. Gidip bir mağazadan veya tanıdıktan falan almak daha güvenli olabilir çünkü bir sıkıntı çıktığında nasıl çözerler bir fikrim yok.
BlueArrow dedi: Own likidi mi diyorsunuz. Bir de nord 5I buharkeyften almayı düşünüyorum, güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Aynen owndan bahsediyorum. Bana şu ana kadar bir sıkıntı çıkarmadılar ama ben cihaz almadım sadece likit ve coil aldım. Gidip bir mağazadan veya tanıdıktan falan almak daha güvenli olabilir çünkü bir sıkıntı çıktığında nasıl çözerler bir fikrim yok.