Smok NORD 5 önerisi

magicfrozy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba smok markasının nord 5 cihazını aldım. Pazartesi elime geçecek. Bir sürü bilgi okudum videolar vs. izledim. Az çok ne yapmam gerektiğini biliyorum ama hine de burada profesyonel olan birilerinden yardım almak istedim. Cihaz elime geçtiğinde ilk neler yapmamı önerirseniz cahile anlatır gibi anlatırsanız, ilk elektronik sigaram olduğu için pek bilgim yok, sevinirim. Örneğin likiti kartuşa doldurduktan sonra en az yarım saat bekletmem gerektiğini biliyorum ama bunun yanında cihazı daha uzun ömürlü kullanmak maksadıyla neler yapmalıyım bunu söylerseniz ayrıca cihaz ile bildiklerinizi de anlatırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler iyi sosyaller.

Cihazın temizliğini aksatmayın ve sağlığınız için yanık coil ile kullanmayın kaliteli likit kullanmaya özen gösterin ve sakın gece yatmadan önce şarja takıp sabah falan almayın.

Cihazın temizliğini aksatmayın ve sağlığınız için yanık coil ile kullanmayın kaliteli likit kullanmaya özen gösterin ve sakın gece yatmadan önce şarja takıp sabah falan almayın.

Teşekkür ederim. Peki ilk aldığımda kullanmadan önce şarj etmem gerekli mi? Bir de likit olarak hangi markaları önerirsiniz? Nasty ve One hit wonder araştırdım onları almayı düşünüyorum ama bir tık tuzlu fiyatları. Big boss markasını gördüm ucuz ve kaliteli diyorlar onun hakkında ne düşünüyorsunuz?

Peki ilk aldığımda kullanmadan önce şarj etmem gerekli mi?

Şarjı varsa ekstra şarj etmenize gerek yok. Likit meselesine gelince nasty juice, One hit wonder gibi likitler premium likit markalarıdır yani kaliteli ve onaylı likitlerdir. Ama dediğiniz big boss markası evyap likittir. Yani birisi evinde kendi imkanlarıyla bunu yapıp şişeleyip satıyor. Fabrika üretimi veya premium likit değil. Bütçesi uygun olduğu için evyap likit kullanlar var, bende evyap likit kullandım arada kullanıyorum fakat tadları kesinlikle bir nasty veya ohw değil. Bir de evyapların içinde de çok dandik markalar var (marka bile denmez aslında bir isim uydurup etiket basıp yapıştırıyor şişeye) onlar aman aman. Sağlık açısından da evyap çok fazla kullanmamak lazım aslında zaten bu işten anlayanlar genelde kendi likitlerini kendileri yapıyorlar.

Hocam bir de One hit wonder ve nasty gibi likit markalarından başka hangisini tavsiye edersiniz? Hem ekonomik hem kullanışlı hem de kolay bulunanlardan.

Hocam bir de One hit wonder ve nasty gibi likit markalarından başka hangisini tavsiye edersiniz? Hem ekonomik hem kullanışlı hem de kolay bulunanlardan.

En bilindik ve güzel markalar One hit wonder, nasty juice, dinner lady, five pawns, Halo. Bu markalar iyidir. Artı olarak Black Note çok güzeldir. Tütün aromalarında bu işi yapıyor dediğim markalardan.
Artı olarak nord 5 cihazınızda salt likit kullanmayın. Çok ağır gelir. Salt likitler düşük likit haznesine sahip cihazlarda kullanılır. Juul gibi.

Teşekkür ederim kral.

Hocam OHW likit buharkeyf2 sitesinde orijinal midir ordan alacağım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…