Gerald_Emo Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 583 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #1 actanonverba dedi: @Blecade sanırım halihazırda kullanıcısınız. Revenger alarak ilk hatayı yapmışsınız ama bütçe sorun değilse bu durum da sorun değil. Nrg atomizer ile birlikte hazır coil şeklinde mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Smok NORD 50watt kullanıyorum. Likit önerebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2023
actanonverba dedi: @Blecade sanırım halihazırda kullanıcısınız. Revenger alarak ilk hatayı yapmışsınız ama bütçe sorun değilse bu durum da sorun değil. Nrg atomizer ile birlikte hazır coil şeklinde mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Smok NORD 50watt kullanıyorum. Likit önerebilir misiniz?
actanonverba Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Nisan 2015 Mesajlar 5.774 Çözümler 54 2 Aralık 2023 #2 Gerald_Emo dedi: Smok NORD 50watt kullanıyorum. Likit önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oopslikit üzerinden hazır likit alabilirsiniz araştırıp veya GoldenKimya vb. yerlerden malzemeleri alıp kendiniz demleyebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2023
Gerald_Emo dedi: Smok NORD 50watt kullanıyorum. Likit önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oopslikit üzerinden hazır likit alabilirsiniz araştırıp veya GoldenKimya vb. yerlerden malzemeleri alıp kendiniz demleyebilirsiniz.