Kahraman67 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 385 13 Ocak 2025 #1 SmokHome bu siteden smok nord 4 almayı düşünüyorum. Güvenilir midir?
BozkurtFYNh Femtopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #2 Hocam bende vaperosso Lux'e 2 alacağım oradan ama güvenilir mi değil mi bu yüzden vazgeçiyorum siz ne yaptınız sipariş ettiniz mi hocam?
Hocam bende vaperosso Lux'e 2 alacağım oradan ama güvenilir mi değil mi bu yüzden vazgeçiyorum siz ne yaptınız sipariş ettiniz mi hocam?
ardadrsn Femtopat Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 70 19 Ocak 2025 #3 Hocam IPX 80 alacağım 770 tane yorum var onlara guvenerek alacağım gelişmeleri aktarırım.
BozkurtFYNh Femtopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #4 ardadrsn dedi: Hocam IPX 80 alacağım 770 tane yorum var onlara guvenerek alacağım gelişmeleri aktarırım. Genişletmek için tıkla... Hocam sipariş verdiniz mi güvenilir mi?
ardadrsn dedi: Hocam IPX 80 alacağım 770 tane yorum var onlara guvenerek alacağım gelişmeleri aktarırım. Genişletmek için tıkla... Hocam sipariş verdiniz mi güvenilir mi?
ardadrsn Femtopat Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 70 20 Ocak 2025 #5 BozkurtFYNh dedi: Hocam sipariş verdiniz mi güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Sipariş verdim dün gece bugün saat 5 gibi kargoya verildi şimdilik sıkıntı yok gelince güncelleyeceğim.
BozkurtFYNh dedi: Hocam sipariş verdiniz mi güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Sipariş verdim dün gece bugün saat 5 gibi kargoya verildi şimdilik sıkıntı yok gelince güncelleyeceğim.
BozkurtFYNh Femtopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #6 ardadrsn dedi: Sipariş verdim dün gece bugün saat 5 gibi kargoya verildi şimdilik sıkıntı yok gelince güncelleyeceğim. Genişletmek için tıkla... İnşallah bir sıkıntı kötü durum yasanmaz duacinizim ben güvenmedim ne yalan söyleyeyim lütfen bize aktarın bir durum olursa veya güvenilirse.
ardadrsn dedi: Sipariş verdim dün gece bugün saat 5 gibi kargoya verildi şimdilik sıkıntı yok gelince güncelleyeceğim. Genişletmek için tıkla... İnşallah bir sıkıntı kötü durum yasanmaz duacinizim ben güvenmedim ne yalan söyleyeyim lütfen bize aktarın bir durum olursa veya güvenilirse.
ardadrsn Femtopat Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 70 20 Ocak 2025 #7 BozkurtFYNh dedi: İnşallah bir sıkıntı kötü durum yasanmaz duacinizim ben güvenmedim ne yalan söyleyeyim lütfen bize aktarın bir durum olursa veya güvenilirse. Genişletmek için tıkla... Tabii ki tahmını teslım carsamba diyor gelince fotograf ya da gelişmeleri aktaracağım inşallah salatalık çıkmaz
BozkurtFYNh dedi: İnşallah bir sıkıntı kötü durum yasanmaz duacinizim ben güvenmedim ne yalan söyleyeyim lütfen bize aktarın bir durum olursa veya güvenilirse. Genişletmek için tıkla... Tabii ki tahmını teslım carsamba diyor gelince fotograf ya da gelişmeleri aktaracağım inşallah salatalık çıkmaz
BozkurtFYNh Femtopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #8 ardadrsn dedi: Tabii ki tahmını teslım carsamba diyor gelince fotograf ya da gelişmeleri aktaracağım inşallah salatalık çıkmaz Genişletmek için tıkla... Hocam ne oldu geldi mi cihaz elinize site güvenilir mi?
ardadrsn dedi: Tabii ki tahmını teslım carsamba diyor gelince fotograf ya da gelişmeleri aktaracağım inşallah salatalık çıkmaz Genişletmek için tıkla... Hocam ne oldu geldi mi cihaz elinize site güvenilir mi?
ardadrsn Femtopat Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 70 22 Ocak 2025 #9 BozkurtFYNh dedi: Hocam ne oldu geldi mi cihaz elinize site güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Dağıtıma çıktı sabah 9.30 gibi. Ama işte oldugum ıcın aksam 7-7.30 gibi bakacağım. O zaman guncellerım hocam. BozkurtFYNh dedi: Hocam ne oldu geldi mi cihaz elinize site güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Kargo geldı ıcını açtım kontrol ettim orıjınal ürün bır sıkıntı yok alabilirsiniz Son düzenleme: 22 Ocak 2025
BozkurtFYNh dedi: Hocam ne oldu geldi mi cihaz elinize site güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Dağıtıma çıktı sabah 9.30 gibi. Ama işte oldugum ıcın aksam 7-7.30 gibi bakacağım. O zaman guncellerım hocam. BozkurtFYNh dedi: Hocam ne oldu geldi mi cihaz elinize site güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Kargo geldı ıcını açtım kontrol ettim orıjınal ürün bır sıkıntı yok alabilirsiniz
BozkurtFYNh Femtopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #10 ardadrsn dedi: Dağıtıma çıktı sabah 9.30 gibi. Ama işte oldugum ıcın aksam 7-7.30 gibi bakacağım. O zaman guncellerım hocam. Kargo geldı ıcını açtım kontrol ettim orıjınal ürün bır sıkıntı yok alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ ol alıyorum o zaman teşekkürler
ardadrsn dedi: Dağıtıma çıktı sabah 9.30 gibi. Ama işte oldugum ıcın aksam 7-7.30 gibi bakacağım. O zaman guncellerım hocam. Kargo geldı ıcını açtım kontrol ettim orıjınal ürün bır sıkıntı yok alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ ol alıyorum o zaman teşekkürler