Smoktech sitesi güvenilir mi?

Hayırlısıyla ben de Vaporesso Lux'e 2 aldım. Likitle pille 5'e şimdiye kadar sizin cihazlarda bir sıkıntı oldu mu?

Hayırlısıyla bende vaporesso luxe 2 aldım pille likitle 5020 tl ye denk geldi sizin cihazlarda bi sıkıntı oldumu şimdiye kadar

hocam Elinize ulaşınca bilgilendirme yaparmisiniz bende almayı düşünüyordum

Hocam ürün elinize ulaştı mı

Son düzenleme:
hocam Elinize ulaşınca bilgilendirme yaparmisiniz bende almayı düşünüyordum

Hocam ürün elinize ulaştı mı
Maalesef maraşta olduğum için daha bekliyorum fakat şunu belirteyim şuan kargoda olan likit cihazı daha kargoya vermemişler

Maalesef maraşta olduğum için daha bekliyorum fakat şunu belirteyim şuan kargoda olan likit cihazı daha kargoya vermemişler
Şimdi geldi kutudan açtım fakat battery error hatası veriyo cihaz bu be gerçekten delirmemek elde değil 1 saaattir mail atıyorum bakan yok gerçekten çok lanet bişey şuan ulaşmaya çalışıyorum artık ne derlerse

Son düzenleme:

Hocam benim teslimata da yarın teslim edilecek diyor böyle deyince ne yapacağımı bilemedim

Kusura bakmayın hocam görmedim. Bende sipariş ettim geldi orijinal mal sıkıntı yok.

Hocam sitenin linkini paylaşabilir misiniz? Bende nasty juice mango fat boy likit almak istiyorum da. Aldığın sitenin linkini atabilirsen sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…