solomon998 Femtopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #1 SmokShop Smok Türkiye Resmi Satış Sitesi - Smok Türkiye sitesinden nord 5 almayı düşünüyorum. Bu siteyi daha önce kullanan var mı güvenilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2024
SmokShop Smok Türkiye Resmi Satış Sitesi - Smok Türkiye sitesinden nord 5 almayı düşünüyorum. Bu siteyi daha önce kullanan var mı güvenilir mi?
BakiTelli Hectopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 115 20 Aralık 2024 #2 Merhaba satın alım yaptınız mı? Bende alışveriş yapmayı düşünüyorum da.
solomon998 Femtopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #3 BakiTelli dedi: Merhaba satın alım yaptınız mı? Bende alışveriş yapmayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Bayağı araştırdım güvenemedim. O yüzden biraz daha araştırdıktan sonra buharkeyf ten aldım. Ürün geldi orijinal.
BakiTelli dedi: Merhaba satın alım yaptınız mı? Bende alışveriş yapmayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Bayağı araştırdım güvenemedim. O yüzden biraz daha araştırdıktan sonra buharkeyf ten aldım. Ürün geldi orijinal.