Mr. Ahmedov Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.268 Çözümler 5 Yer Shinjuku/Kabukichō 1 Haziran 2021 #1 Merhabalar, maddi durumdan dolayı hattımın faturasını ödeyemedim ve hattım tamamen kapalı. Alışveriş yapmam lazım ama hattım kapalı olduğu için gelen SMS onayını doğrulayamıyorum. SMS gelmesi lazım ama malum, durum ortada. Ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2021
Merhabalar, maddi durumdan dolayı hattımın faturasını ödeyemedim ve hattım tamamen kapalı. Alışveriş yapmam lazım ama hattım kapalı olduğu için gelen SMS onayını doğrulayamıyorum. SMS gelmesi lazım ama malum, durum ortada. Ne yapmam gerek?
özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.525 Makaleler 1 Çözümler 34 1 Haziran 2021 #2 Neden SMS geliyor onu bir açsanız. Kredi kartı doğrulaması için falan mı?
Mr. Ahmedov Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.268 Çözümler 5 Yer Shinjuku/Kabukichō 1 Haziran 2021 #3 özgün deniz dedi: Neden SMS geliyor onu bir açsanız. Kredi kartı doğrulaması için falan mı? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle, kart sahibinin telefonuna doğrulama kodu SMS olarak gönderildi diyor uygulama.
özgün deniz dedi: Neden SMS geliyor onu bir açsanız. Kredi kartı doğrulaması için falan mı? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle, kart sahibinin telefonuna doğrulama kodu SMS olarak gönderildi diyor uygulama.
özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.525 Makaleler 1 Çözümler 34 1 Haziran 2021 #4 Mr. Ahmedov dedi: Aynen öyle, kart sahibinin telefonuna doğrulama kodu SMS olarak gönderildi diyor uygulama. Genişletmek için tıkla... Kartın bağlı olduğu bankayı arayıp kimlik bilgileri vs. ile telefon numarasını değiştirmeniz gerek.
Mr. Ahmedov dedi: Aynen öyle, kart sahibinin telefonuna doğrulama kodu SMS olarak gönderildi diyor uygulama. Genişletmek için tıkla... Kartın bağlı olduğu bankayı arayıp kimlik bilgileri vs. ile telefon numarasını değiştirmeniz gerek.
Mr. Ahmedov Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.268 Çözümler 5 Yer Shinjuku/Kabukichō 1 Haziran 2021 #5 özgün deniz dedi: Kartın bağlı olduğu bankayı arayıp kimlik bilgileri vs. ile telefon numarasını değiştirmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... SMS onayı almadan yapamazlarmış. Başka bir yol yokmu?
özgün deniz dedi: Kartın bağlı olduğu bankayı arayıp kimlik bilgileri vs. ile telefon numarasını değiştirmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... SMS onayı almadan yapamazlarmış. Başka bir yol yokmu?