EvdekiAce Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 84 14 Eylül 2022 #1 Merhaba, başlıkta belirtiğim gibi bana sadece SMS ve dakika lazım internet lazım değil olursa aşım yaparım paraya yazık olur. 3 aylık, 12 ay taahhaüt, faturasız fark etmez. Bu paket bana güzel gibi görünüyor. Pttcell | SMS Paketi Her yöne dilediğiniz gibi SMS gönderebileceğiniz Pttcell SMS Paketi ile ilgili detayları bu sayfada bulabilirsiniz. www.pttcell.com.tr
Merhaba, başlıkta belirtiğim gibi bana sadece SMS ve dakika lazım internet lazım değil olursa aşım yaparım paraya yazık olur. 3 aylık, 12 ay taahhaüt, faturasız fark etmez. Bu paket bana güzel gibi görünüyor. Pttcell | SMS Paketi Her yöne dilediğiniz gibi SMS gönderebileceğiniz Pttcell SMS Paketi ile ilgili detayları bu sayfada bulabilirsiniz. www.pttcell.com.tr
Freudel Kilopat Katılım 25 Nisan 2016 Mesajlar 460 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Laboratuvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Moleküler Biyoloji ve Genetik 14 Eylül 2022 #2 BİMCELL taahhütsüz kontörlü paketlerinden alın istediğiniz zaman iptal de edebilirsiniz.
EvdekiAce Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 84 14 Eylül 2022 #3 Freudel dedi: BİMCELL taahhütsüz kontörlü paketlerinden alın istediğiniz zaman iptal de edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aklımda o var zaten SMS 17 lira dakikayda liradan kullanırım.
Freudel dedi: BİMCELL taahhütsüz kontörlü paketlerinden alın istediğiniz zaman iptal de edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aklımda o var zaten SMS 17 lira dakikayda liradan kullanırım.