HamzaKaya* Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 1.258 Çözümler 4 18 Mart 2021 #1 Merhabalar, Zula'da telefon numara doğrulamasını kaldıramıyorsun kaldırmak için başka bir telefon numarasını girmen gerekiyor. Türkiye SMS doğrulama sitesi lazım bilen varsa atabilir mi?
Merhabalar, Zula'da telefon numara doğrulamasını kaldıramıyorsun kaldırmak için başka bir telefon numarasını girmen gerekiyor. Türkiye SMS doğrulama sitesi lazım bilen varsa atabilir mi?
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 18 Mart 2021 #2 TR telefon numaraları için bir SMS doğrulama sitesi bulunmuyor diye biliyorum. Amerika telefon numarası bulursunuz o da geçer mi? Bilemem.
TR telefon numaraları için bir SMS doğrulama sitesi bulunmuyor diye biliyorum. Amerika telefon numarası bulursunuz o da geçer mi? Bilemem.
HamzaKaya* Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 1.258 Çözümler 4 18 Mart 2021 #3 kratosdeniz dedi: TR telefon numaraları için bir SMS doğrulama sitesi bulunmuyor diye biliyorum. Amerika telefon numarası bulursunuz o da geçer mi? Bilemem. Genişletmek için tıkla... Denedim onları yanlış telefon numarası hatası veriyor.
kratosdeniz dedi: TR telefon numaraları için bir SMS doğrulama sitesi bulunmuyor diye biliyorum. Amerika telefon numarası bulursunuz o da geçer mi? Bilemem. Genişletmek için tıkla... Denedim onları yanlış telefon numarası hatası veriyor.