mentalite katarina Centipat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar birisinden sürekli mesaj alıyorum galiba arkadaşım. Nasıl ismini bulabilirm? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2024
mahber Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1.205 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #2 Numarayı kaydedin WhatsApp'dan bakın belki profil fotoğrafı vardir.
bobbyvl Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 500 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #3 mentalite katarina dedi: Arkadaşlar birisinden sürekli mesaj alıyorum galiba arkadaşım. Nasıl ismini bulabilirm? Genişletmek için tıkla... Hocam konu adı SMS engellemek. İçeriği ismini nasıl bulabilirim? Tam olarak ne yapmak istiyorsunuz?
mentalite katarina dedi: Arkadaşlar birisinden sürekli mesaj alıyorum galiba arkadaşım. Nasıl ismini bulabilirm? Genişletmek için tıkla... Hocam konu adı SMS engellemek. İçeriği ismini nasıl bulabilirim? Tam olarak ne yapmak istiyorsunuz?
mentalite katarina Centipat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #4 bobbyvl dedi: Hocam konu adı SMS engellemek. İçeriği ismini nasıl bulabilirim? Tam olarak ne yapmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam SMS atan kişinin ismi Ali, ve bursalı olduğumu biliyor kendisininde bursalı olduğunun da söylüyor ya akraba yada tehlikeli birisi
bobbyvl dedi: Hocam konu adı SMS engellemek. İçeriği ismini nasıl bulabilirim? Tam olarak ne yapmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam SMS atan kişinin ismi Ali, ve bursalı olduğumu biliyor kendisininde bursalı olduğunun da söylüyor ya akraba yada tehlikeli birisi
bobbyvl Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 500 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #5 mentalite katarina dedi: Hocam SMS atan kişinin ismi Ali, ve bursalı olduğumu biliyor kendisininde bursalı olduğunun da söylüyor ya akraba ya da tehlikeli birisi. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam uzak duralım Bursalı Ali'den.
mentalite katarina dedi: Hocam SMS atan kişinin ismi Ali, ve bursalı olduğumu biliyor kendisininde bursalı olduğunun da söylüyor ya akraba ya da tehlikeli birisi. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam uzak duralım Bursalı Ali'den.