T TekAdam Centipat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 515 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #1 Bu özelliği bu Android'e hangi üstün zekalı koydu çok merak ediyorum. Her SMS geldiğinde rehbere eklenmesi için, numara kaydedilsin mi diye soruyor. Sinir oluyorum. Kapatmanın bir yolu var mı? Dosya Ekleri aras-kargo-kapiya-birakip-gidiyor-1.jpg 70,3 KB · Görüntüleme: 74
Bu özelliği bu Android'e hangi üstün zekalı koydu çok merak ediyorum. Her SMS geldiğinde rehbere eklenmesi için, numara kaydedilsin mi diye soruyor. Sinir oluyorum. Kapatmanın bir yolu var mı?
G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.884 Makaleler 2 Çözümler 8 21 Mart 2025 #2 Bilen varsa banada lazım bu özellik.
T TekAdam Centipat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 515 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #3 Çözümü buldum. SMS uygulamasını kaldırıp, eski halini kullanınca çözülüyor.
M musa75 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 5 7 Ağustos 2025 #4 TekAdam dedi: Çözümü buldum. SMS uygulamasını kaldırıp, eski halini kullanınca çözülüyor. Genişletmek için tıkla... nasıl yapılıyor
TekAdam dedi: Çözümü buldum. SMS uygulamasını kaldırıp, eski halini kullanınca çözülüyor. Genişletmek için tıkla... nasıl yapılıyor
T TekAdam Centipat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 515 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2025 #5 musa75 dedi: nasıl yapılıyor Genişletmek için tıkla... Ayarlar/uygulamalar/mesajlar devre dışı bırak ve durmaya zorlaya bas. Ondan sonra güncelleme geldiği zaman bu uygulamayı güncellememen gerekiyor.
musa75 dedi: nasıl yapılıyor Genişletmek için tıkla... Ayarlar/uygulamalar/mesajlar devre dışı bırak ve durmaya zorlaya bas. Ondan sonra güncelleme geldiği zaman bu uygulamayı güncellememen gerekiyor.