PORSHİUS Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 2.466 Çözümler 15 18 Eylül 2020 #1 Bazi uygulamalar telefon numarası istiyor. Kendi numarami girmek istemiyorum. İnternet uzerinden gecici numara ile SMS dogrulamasi yapabilir miyim?
Bazi uygulamalar telefon numarası istiyor. Kendi numarami girmek istemiyorum. İnternet uzerinden gecici numara ile SMS dogrulamasi yapabilir miyim?
reka Femtopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 26 Çözümler 2 Yer the unknown Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2020 #2 Site ismi verebiliyor muyum bilmiyorum ama iki yıldır onlinesim.ru diye bir siteyi kullanıyorum, ancak numara başına 0.05$ gibi bir fiyat çıkıyor, ücretsiz numaralara herkesin erişimi var. 5 dolar attım 2 yıldır lazım oldukça kullanıyorum ben.
Site ismi verebiliyor muyum bilmiyorum ama iki yıldır onlinesim.ru diye bir siteyi kullanıyorum, ancak numara başına 0.05$ gibi bir fiyat çıkıyor, ücretsiz numaralara herkesin erişimi var. 5 dolar attım 2 yıldır lazım oldukça kullanıyorum ben.
Lucitrashx Decapat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 138 18 Eylül 2020 #3 PORSHİUS dedi: Bazi uygulamalar telefon numarası istiyor. Kendi numarami girmek istemiyorum. İnternet uzerinden gecici numara ile SMS dogrulamasi yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet araştır biraz haftalık olarak 3TL gibi bir fiyata SMS receiver alabiliyorsun.
PORSHİUS dedi: Bazi uygulamalar telefon numarası istiyor. Kendi numarami girmek istemiyorum. İnternet uzerinden gecici numara ile SMS dogrulamasi yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet araştır biraz haftalık olarak 3TL gibi bir fiyata SMS receiver alabiliyorsun.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 18 Eylül 2020 #4 Bazı sahte numaraları kabul etmiyor fakat kabul ederse yapabilirsin.
PORSHİUS Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 2.466 Çözümler 15 18 Eylül 2020 #5 Dediginiz bu siteler Turk numaralarini destekliyor mu?