Merhaba, bugün öğlen saatlerinde SMS ve WhatsApp üzerinden bu mesajların geldiğini gördüm. Büyük ihtimal dolandırıcılar o yüzden pek takmıyorum. Fakat benim merak ettiğim şey şu. Bunlar benim numaramı nereden bulmuş olabilirler? Dolandırıcıların numarama mesaj atmasını, endişe etmem gerekir mi? (Engelledim bu arada.)
Merhaba, bugün öğlen saatlerinde SMS ve WhatsApp üzerinden bu mesajların geldiğini gördüm. Büyük ihtimal dolandırıcılar o yüzden pek takmıyorum. Fakat benim merak ettiğim şey şu. Bunlar benim numaramı nereden bulmuş olabilirler? Dolandırıcıların numarama mesaj atmasını, endişe etmem gerekir mi? (Engelledim bu arada.)
Merhaba, bugün öğlen saatlerinde SMS ve WhatsApp üzerinden bu mesajların geldiğini gördüm. Büyük ihtimal dolandırıcılar o yüzden pek takmıyorum. Fakat benim merak ettiğim şey şu. Bunlar benim numaramı nereden bulmuş olabilirler? Dolandırıcıların numarama mesaj atmasını, endişe etmem gerekir mi? (engelledim bu arada.)
Kardeş büyük ihtimal herhangi bir siteye üye olup numaranı yazdın ora ve hackerler o sitenin dbsindan numara ve kişisel bilgilerini alıp bu tip şirketlere ( dolandırıcılara ) para karşılığı vermiş engellemek en doğru tercih.