mustafaeyupb20 Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #1 Merhaba arkadaşlar bir kişiden gelen SMS'i otomatik olarak başkasına gönderen bir uygulama var mı (Android için)? Amacım: Uludağ elektrik vs. gibi gelen firma mesajlarını babama göndermek (faturaları).
Merhaba arkadaşlar bir kişiden gelen SMS'i otomatik olarak başkasına gönderen bir uygulama var mı (Android için)? Amacım: Uludağ elektrik vs. gibi gelen firma mesajlarını babama göndermek (faturaları).
Çözüm leanardo di capriyo 18 Eylül 2024 SMS yönlendirilemez aramalar yönlendirilebilir. Ama uğraşırsanız kendiniz bir APK uygulaması yapabilirsiniz... Kişisinden gelen mesajları... Kişisine gönder diye.
SMS yönlendirilemez aramalar yönlendirilebilir. Ama uğraşırsanız kendiniz bir APK uygulaması yapabilirsiniz... Kişisinden gelen mesajları... Kişisine gönder diye.
leanardo di capriyo Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 837 Çözümler 37 Yer istanbul 18 Eylül 2024 #2 SMS yönlendirilemez aramalar yönlendirilebilir. Ama uğraşırsanız kendiniz bir APK uygulaması yapabilirsiniz... Kişisinden gelen mesajları... Kişisine gönder diye. Artı 0 Eksi Çözüm
SMS yönlendirilemez aramalar yönlendirilebilir. Ama uğraşırsanız kendiniz bir APK uygulaması yapabilirsiniz... Kişisinden gelen mesajları... Kişisine gönder diye.
KS KS mustafaeyupb20 Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #3 leanardo di capriyo dedi: SMS yönlendirilemez aramalar yönlendirilebilir. Genişletmek için tıkla... Bana geldiği gibi benden ona gönderilsin diye diyorum. Artı 0 Eksi
leanardo di capriyo dedi: SMS yönlendirilemez aramalar yönlendirilebilir. Genişletmek için tıkla... Bana geldiği gibi benden ona gönderilsin diye diyorum.
leanardo di capriyo Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 837 Çözümler 37 Yer istanbul 18 Eylül 2024 #4 mustafaeyupb20 dedi: Bana geldiği gibi benden ona gönderilsin diye diyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle olmuyor maalesef. Artı 0 Eksi
mustafaeyupb20 dedi: Bana geldiği gibi benden ona gönderilsin diye diyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle olmuyor maalesef.
KS KS mustafaeyupb20 Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #5 leanardo di capriyo dedi: SMS yönlendirilemez aramalar yönlendirilebilir. Ama uğraşırsanız kendiniz bir APK uygulaması yapabilirsiniz... Kişisinden gelen mesajları... Kişisine gönder diye. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Artı 0 Eksi
leanardo di capriyo dedi: SMS yönlendirilemez aramalar yönlendirilebilir. Ama uğraşırsanız kendiniz bir APK uygulaması yapabilirsiniz... Kişisinden gelen mesajları... Kişisine gönder diye. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler