SMT-290 LineageOS Gapps kurma

Hocam XDA forumdaki işlemi yaptım oldu şimdi yeniden başlatıp deniyorum oldu mu diye.

Hocam Google hizmetleri kısmı geldi oldu oldu oldu! Sonunda oldu!

Play Store açıldı ama bildirim oalrak cihazda play proctect sertifikası hatası veriyordu.

Hocam bu tablet için sertifikayı nereden bulabilirim @codefl0w @@metalheadbangg

Son düzenleme:
Playden indirme yapabiliyorsanız uyarı önemli değil. İndirme yapamıyorsanız başka gapps paketiyle de deneyebilirsiniz.
Çalışacağını sanmıyorum ama böyle bir çözüm de verilmiş.

Hocam hallettim sağ olun cihazı kaydettirdim Play Store ve hizmetlerinin verilerini sıfırladım yeniden başlattım sorun çözüldü.

Konu kilitlenmesin yapamayan olursa buradan yardımcı oluruz.

Geç dönüş yaptığım için kusura bakmayın hocam. Sorunun çözülmesine sevindim. Sizi çözüme ulaştıran mesajı Çözüm olarak işaretlerseniz diğer arkadaşlar konuyu daha kolay şekilde bulacaktır.

Hangi mesajı çözüm olarak işaretleyeceğime karar veremedim

İfadeler: TH6
Hocam merhaba. Ben xda forumdan ne yapacağımı anlamadım. Yardımcı olabilir misin?

@yıldırım ahmet

Son düzenleme:
Hocam önce ROM'u flashlayın ardından wipe>advanced wipe>bölümü değiştir ve onar (onun gibi bir şey)>bölümü yeniden boyutlandır seçeneğine basın kaydırma seçeneği gelirse kaydırın ve GApps'i tekrar flashlayın. @TH6

Hocam siz başka bir konuda detaylıca anlatmışsınız zaten ben oradan bakarım. Ama oradaki OneDriveden dosya inmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…