Talha7312 Centipat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #1 Minecraft dünyalarıma bilgisayardan ulaşabilsemde tabletimde de ulaşabilmek istiyorum fakat roota ihtiyacım var. SMT290 modelini nasıl rootlayabilirim?
Minecraft dünyalarıma bilgisayardan ulaşabilsemde tabletimde de ulaşabilmek istiyorum fakat roota ihtiyacım var. SMT290 modelini nasıl rootlayabilirim?
Çözüm Heribert Yavuz 26 Mayıs 2024 T290'da Binary 3 ve sonrasında Magisk+TWRP kurulamıyor artık. Root atmaya çalışırsanız. Hata alırsınız.
T290'da Binary 3 ve sonrasında Magisk+TWRP kurulamıyor artık. Root atmaya çalışırsanız. Hata alırsınız.
KS KS Talha7312 Centipat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #11 Merto1526 dedi: Root Böyle bir kaynak buldum işinize yarayabilir. Sen ROM işlemi atla sadece root lama kısmındakileri uygula. Genişletmek için tıkla... Tamamdır deniyorum. Artı 0 Eksi
Merto1526 dedi: Root Böyle bir kaynak buldum işinize yarayabilir. Sen ROM işlemi atla sadece root lama kısmındakileri uygula. Genişletmek için tıkla... Tamamdır deniyorum.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.193 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 26 Mayıs 2024 #12 T290'da Binary 3 ve sonrasında Magisk+TWRP kurulamıyor artık. Root atmaya çalışırsanız. Hata alırsınız. Artı 0 Eksi Çözüm
T290'da Binary 3 ve sonrasında Magisk+TWRP kurulamıyor artık. Root atmaya çalışırsanız. Hata alırsınız.
KS KS Talha7312 Centipat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #13 Heribert Yavuz dedi: Binary 3 ve sonrasında Magisk+TWRP kurulamıyor artık. Root atmaya çalışırsanız. Hata alırsınız. Genişletmek için tıkla... Peki ne yapmalıyız? Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Binary 3 ve sonrasında Magisk+TWRP kurulamıyor artık. Root atmaya çalışırsanız. Hata alırsınız. Genişletmek için tıkla... Peki ne yapmalıyız?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.193 Makaleler 6 Çözümler 140 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 26 Mayıs 2024 #14 Talha7312 dedi: Peki ne yapmalıyız? Genişletmek için tıkla... Bir şey yapamıyoruz. Samsung güvenlik güncellemesi getirdi bu cihaza. İçinden geçtiler affedersiniz, aynı cihazi kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
Talha7312 dedi: Peki ne yapmalıyız? Genişletmek için tıkla... Bir şey yapamıyoruz. Samsung güvenlik güncellemesi getirdi bu cihaza. İçinden geçtiler affedersiniz, aynı cihazi kullanıyorum.
KS KS Talha7312 Centipat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #15 Heribert Yavuz dedi: Bir şey yapamıyoruz. Samsung güvenlik güncellemesi getirdi bu cihaza. İçinden geçtiler afaderseniz. Aynı cihazi kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum, teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Bir şey yapamıyoruz. Samsung güvenlik güncellemesi getirdi bu cihaza. İçinden geçtiler afaderseniz. Aynı cihazi kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum, teşekkür ederim.