Steam Smurf hesap kullanmaya devam ediyor musunuz?

Osman Nuri23

Kilopat
Makaleler
2
Steam yeni kurallarıyla Smurf'e yaptırım yapabileceğini gösteriyor. Hala daha Smurf hesap kullanıyor musunuz Steam'de?

Dota ve CS GO'da yan hesap açıp eşleştirme sistemini birnevi suistimal edenlere yönelik açıklama olmuş.

Steam yeni kurallarıyla Smurf'e yaptırım yapabileceğini gösteriyor. Hala daha Smurf hesap kullanıyor musunuz Steam'de?
Yaptırım olması saçma bugüne kadar hesap açma sınırının olduğunu gösteren bir politikaları yoktu insanların belki iki, üç veya daha fazla hesabı olabilir bu kişinin kendi tercihi. Yıllar sonra kalkıp main hesabınızın haricinde ki hesapları yasaklayacağız vs. gibi bir şey sunmaları saçmalık olur. Böyle bir şey olursa da smurf hesaplarda yer alan oyunları main hesaba taşımalılar.

Ben de zannetmiyorum yasaklama olacağını. Belki aynı PC içinde 2 kişi hesap kullanıyor. Nasıl ispatlayacaksın?

Nerede boyle bir şey yaziyor? Onu direk Steam'de yaptırım değil de oyunda yaptirim olacağını düşünüyorum her ranked oyunda olan gibi. Diğer türlü sacmalık ve mantıksız. Her şekilde kullanmaya devam ederim şu zamana kadar sıkıntı yoktu da şimdi mi oldu,fazladan hesabimi ne yapayim ?

2 tane Steam hesabım mevcut. Smurf hesabıma çok girmiyorum zaten CS:GO'da kasa düşürmek için ara sıra giriyorum. Onun dışında hep main hesapta oynuyorum. Kullanmaya devam edeceğim yani.

Hocam smurf nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…