FurkanAsgardd Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #1 Benim değil ama arkadaşımın bir sorunu. Neyse konuya geçeyim, arkadaşım yeni mouse almış smx R27 ama USB tanınmadı hatası veriyor. Dosya Ekleri unknown (1).png 48,5 KB · Görüntüleme: 42 Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2021
Benim değil ama arkadaşımın bir sorunu. Neyse konuya geçeyim, arkadaşım yeni mouse almış smx R27 ama USB tanınmadı hatası veriyor.
Wroozlyr Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 367 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #2 FurkanAsgardd dedi: Benim değil ama arkadaşımın bir sorunu. Neyse konuya geçeyim, arkadaşım yeni mouse almış smx R27 ama USB tanınmadı hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... usb kablo hasar görmüş olabilir ve başka bir slota takmayı deneyiniz olmadı başka bir pc de deneyiniz eğer sonuç alamazsanız mause kablo hasar almıştır Artı 0 Eksi
FurkanAsgardd dedi: Benim değil ama arkadaşımın bir sorunu. Neyse konuya geçeyim, arkadaşım yeni mouse almış smx R27 ama USB tanınmadı hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... usb kablo hasar görmüş olabilir ve başka bir slota takmayı deneyiniz olmadı başka bir pc de deneyiniz eğer sonuç alamazsanız mause kablo hasar almıştır