SMX-R9 Mouse y ekseni problemi

00saas

Hectopat
Ben SMX-R9 bir mouse kullanıyorum, mouse sorunsuz bir şekilde çalışıyordu taa ki CS nexon studyo kurana kadar. Dün bu oyunu indirdim ve açtığımda oyun kendi sensivitiysi ile açıldı oyunda bir süre takıldıktan sonra oyun çöktü ve oyunun sensivitysi oyun dışında da işlemeye başladı kendi mouse DPI ayarımı değiştiriyorum ama oyunun kinin üstüne ayarlama yapıyor yani oyuna girmeden önce ayarladığım gibi değil. Denetim masasından ayarlamaya çalıştım ve az çok X ekseni üzerindeki hassasiyeti yapmaya çalıştım(sağ sol) fakat denetim masasında y ekseni için özel bir ayar olmadığından onu ayarlayamıyorum(yukarı aşağı) ve bu durum yıllardır aynı hassasiyeti kullanan birisi için çok sıkıntı.

Mouseu çıkartıp takıyorum, PC resetliyorum/kapat aç yapıyorum olmuyor. Bilen birisi varsa yardımcı olursa sevinirim.

Not: Nexon stüdyo oynayanlar bilir sanki imleç yağlanmış gibi hareket ediyor soft ama garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…