SMX R9 sensörü sorunlu çalışıyor

lynch01

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB

Ryzen 5 7500F
Ben böyle kalitesiz mouse görmedim ya. Valorant oynuyorum, bir anda sağa çekiyorum, mouse sapıtıyor. Bu kadar kötü sensör olamaz ya. Sizlerin bir fikri önerisi var mı? Mouse padden kaynaklanıyor olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben böyle kalitesiz mouse görmedim ya. Valorant oynuyorum, bir anda sağa çekiyorum, mouse sapıtıyor. Bu kadar kötü sensör olamaz ya. Sizlerin bir fikri önerisi var mı? Mouse padden kaynaklanıyor olabilir mi?
Eğer mousepadinin üzerine bir şey dökülüp aşındırdıysa veya dokusunu bozduysa ondan olabilir. İlk önce bir mousepadini kontrol et veya istersen buraya görüntüsünü at. Belki farenin ömrü bitmiş veya markanın kalitesizliğinden olabilir.

Sensör hızıyla alakalı yüksek ihtimalle bir öneriniz var mıdır buna mouse pad de sorun yok gibi.

Sensör hızıyla alakalı yüksek ihtimalle bir öneriniz var mıdır buna mouse pad de sorun yok gibi.
Sensör hızıyla alakalı olabilir tabi ama bunu en iyi kullanıcı anlar. Üzerinde ki butonlardan birinde DPI ayarı olsa gerek onu kullanabilirsin. Bende Rampage fare kullanıyorum ve benimkinin bir uygulaması var. Rampage'in kendi sitesinden baktım maalesef ki senin farene uygun bir sürücü çıkartmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…