Çağrı Elagöz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 88 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #1 SN-R10 veya SN-R7 alacağım 7.1 olması benim için önemli SN-R10'da 7.1 yokmuş sanırım ama siz hangisini önerirsiniz?
SN-R10 veya SN-R7 alacağım 7.1 olması benim için önemli SN-R10'da 7.1 yokmuş sanırım ama siz hangisini önerirsiniz?
ANILxTR Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 630 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #2 Zamanında SN-R3 kullanmıştım hey gidi günler bas performansı güzeldi ama ergonemik değildi ben olsam SN-R7 alırdım. Bu arada bütçen ne kadar ona göre öneriyim hocam.
Zamanında SN-R3 kullanmıştım hey gidi günler bas performansı güzeldi ama ergonemik değildi ben olsam SN-R7 alırdım. Bu arada bütçen ne kadar ona göre öneriyim hocam.
Çağrı Elagöz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 88 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #3 ANILxTR dedi: Zamanında SN-R3 kullanmıştım hey gidi günler bas performansı güzeldi ama ergonemik değildi ben olsam SN-R7 alırdım. Bu arada bütçen ne kadar ona göre öneriyim hocam. Genişletmek için tıkla... 400 aga ya ama hepsini harcamasam iyi olur.
ANILxTR dedi: Zamanında SN-R3 kullanmıştım hey gidi günler bas performansı güzeldi ama ergonemik değildi ben olsam SN-R7 alırdım. Bu arada bütçen ne kadar ona göre öneriyim hocam. Genişletmek için tıkla... 400 aga ya ama hepsini harcamasam iyi olur.
ANILxTR Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 630 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #4 Çağrı Elagöz dedi: 400 aga ya ama hepsini harcamasam iyi olur. Genişletmek için tıkla... Logitech G332 veya G430 ayarında bir kulaklık önerebilirim ama sarı sitede o da çünkü fiyatları uçuk artık herşeyin o fiyata snopy rampage almak iyi olmaz hak etmiyor bence dostum bence acele etme derim.
Çağrı Elagöz dedi: 400 aga ya ama hepsini harcamasam iyi olur. Genişletmek için tıkla... Logitech G332 veya G430 ayarında bir kulaklık önerebilirim ama sarı sitede o da çünkü fiyatları uçuk artık herşeyin o fiyata snopy rampage almak iyi olmaz hak etmiyor bence dostum bence acele etme derim.