2 277490 Hectopat Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 632 4 Kasım 2020 #1 Rampage Sn-r7 Mesh Gaming Mikrofonlu Kulaklık Oyuncu Kulaklığı | Trendyol Bu kulaklığı satın aldım. Sesim iyi gidiyor, iyi duyuyorum fakat YouTube'da şarkı falan açtığımda ses karşı tarafa gidiyor. Nasıl düzelir?
Rampage Sn-r7 Mesh Gaming Mikrofonlu Kulaklık Oyuncu Kulaklığı | Trendyol Bu kulaklığı satın aldım. Sesim iyi gidiyor, iyi duyuyorum fakat YouTube'da şarkı falan açtığımda ses karşı tarafa gidiyor. Nasıl düzelir?
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 4 Kasım 2020 #2 277490 dedi: Rampage Sn-r7 Mesh Gaming Mikrofonlu Kulaklık Oyuncu Kulaklığı | Trendyol Bu kulaklığı satın aldım. Sesim iyi gidiyor, iyi duyuyorum fakat YouTube'da şarkı falan açtığımda ses karşı tarafa gidiyor. Nasıl düzelir? Genişletmek için tıkla... Müziğin sesini kısmayı dene. Artı 0 Eksi
277490 dedi: Rampage Sn-r7 Mesh Gaming Mikrofonlu Kulaklık Oyuncu Kulaklığı | Trendyol Bu kulaklığı satın aldım. Sesim iyi gidiyor, iyi duyuyorum fakat YouTube'da şarkı falan açtığımda ses karşı tarafa gidiyor. Nasıl düzelir? Genişletmek için tıkla... Müziğin sesini kısmayı dene.