Snapchat arkadaşı "Arama ile" yazmadan nasıl eklenir?

• Konuyu başlatan bsypm
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 22.934

bsypm

Hectopat
Merhaba. Snapchat'te arkadas eklerken istek gönderdiğimizde arama ile veya hızlı ekle ile gibi seyler yaziyor. Birini eklemek istedigimiz zaman arama ile yazmamasi icin nasıl ekleyebiliriz?

Merhaba. Snapchat'te arkadas eklerken istek gönderdiğimizde arama ile veya hızlı ekle ile gibi seyler yaziyor. Birini eklemek istedigimiz zaman arama ile yazmamasi icin nasıl ekleyebiliriz?
Snap koduyla ekleyebilirsin. Link varsa linkle ekleyebilirsin ama nasıl eklersen ekle istek gittiği zaman nasıl eklediğin yazacak.

Hızlı eklede biraz gezersen denk gelebilirsin belki. Benim yakınımda olanlar ve ortak arkadaşlar yüzünden birçok tanıdık kişi var.

Bazıları beni eklediğinde hiçbir şey yazmıyor nereden eklediğine dair ama nasıl yapıyorlar bilmiyorum, bug da olabilir.

Snap koduyla ekleyebilirsin. Link varsa linkle ekleyebilirsin ama nasıl eklersen ekle istek gittiği zaman nasıl eklediğin yazacak.

Snap kodu gelmemişti aklıma. Öyle yapayım. Teşekkür ederim.

Listendeki birinde ekli ise şansa bağlı olarak hızlı ekle de çıkabilir.

Hızlı eklede biraz gezersen denk gelebilirsin belki. Benim yakınımda olanlar ve ortak arkadaşlar yüzünden birçok tanıdık kişi var.

Hızlı ekle kısmına uzun süredir bakıyorum, yeniliyorum fakat çıkmadı. O yüzden sordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı