Alp34 Hectopat Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2014 #1 Merhaba arkadaşlar Snapchat mesajı yollarken galeriden resim seçip yollayabileceğim bir android programı var mı?
Merhaba arkadaşlar Snapchat mesajı yollarken galeriden resim seçip yollayabileceğim bir android programı var mı?
Alper Arda Yazar Hectopat Katılım 10 Haziran 2013 Mesajlar 430 Yer Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 29 Ağustos 2014 #2 Güncelleme ile o özellik gelmişti diye hatırlıyorum Snapchat'e.
kazuhir4 Megapat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 588 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2014 #3 Ya bende o sorunu yaşadım hala nasıl kullanıldığını çözemedim şu illet uygulamayı. Ama çok kullanışlı ve zevkli.
Ya bende o sorunu yaşadım hala nasıl kullanıldığını çözemedim şu illet uygulamayı. Ama çok kullanışlı ve zevkli.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 29 Ağustos 2014 #4 Root yetkisi verip Xposed yüklersen istediğin her resmi kullanabilme imkanı veren bir uygulama var.
kazuhir4 Megapat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 588 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2014 #5 Egemen dedi: Root yetkisi verip Xposed yüklersen istediğin her resmi kullanabilme imkanı veren bir uygulama var. Genişletmek için tıkla... Peki android cihazlarda iPhone gibi herseyi çaktırmadan indiren bir uygulama var mı ?
Egemen dedi: Root yetkisi verip Xposed yüklersen istediğin her resmi kullanabilme imkanı veren bir uygulama var. Genişletmek için tıkla... Peki android cihazlarda iPhone gibi herseyi çaktırmadan indiren bir uygulama var mı ?
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 29 Ağustos 2014 #6 Yine Root gerektiren bir uygulama var. Xposed Firmware üzerinden indirilebiliyor.
kazuhir4 Megapat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 588 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2014 #7 Egemen dedi: Yine Root gerektiren bir uygulama var. Xposed Firmware üzerinden indirilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Güzel olan herşey App Store da . Samsung Galaxy S4 mini aldığıma pişman oldum.
Egemen dedi: Yine Root gerektiren bir uygulama var. Xposed Firmware üzerinden indirilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Güzel olan herşey App Store da . Samsung Galaxy S4 mini aldığıma pişman oldum.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 29 Ağustos 2014 #8 Android dünyasının sınırı yok yahu. Samsung alman dışında yanlış yaptığın bir şey yok.
mstndemirel Hectopat Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2016 #9 andıroıd de snpchat ta galeriden resim atma porgamı varmı