Snapchat hesabı silinemiyor

TridentKng

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
intel arc b580-16gb ram-ryzen5 5600-512gb ssd-biostar b450mh anakart
Meslek
öğrenci
Arkadaşlar çok eskiden kalma bir Snapchat hesabım vardı silmek istedim ama güvenlik nedeniyle 72 saat sonra tekrar deneyin diyor 72 saat sonra tekrar deniyorum aynı hatayı tekrar veriyor. Bu adamların yaptıkları suç değil mi? Aynı şeyi yaşayan bir sürü insan da gördüm. Ben nasıl kapatacağım bu hesabı?

Arkadaşlar çok eskiden kalma bir Snapchat hesabım vardı silmek istedim ama güvenlik nedeniyle 72 saat sonra tekrar deneyin diyor 72 saat sonra tekrar deniyorum aynı hatayı tekrar veriyor. Bu adamların yaptıkları suç değil mi? Aynı şeyi yaşayan bir sürü insan da gördüm. Ben nasıl kapatacağım bu hesabı?
Farklı bir cihazdan denediniz mi? Şahsen bilgisayarda aynı sorunu yaşadım, telefondan yapınca düzeldi.

Telefondan denemiştim zaten ama aynı hatayı verip duruyor.

Bilgisayardan da denedim şimdi hala aynı hata. Kasıtlı yaptıklarını düşünüyorum.
72 saat sonra gidip bilgisayardan tekrar denersiniz, oturumda açık kalsın o süre boyunca. Şuanlık komple anonim yapında hesabı rahatsız olmayın.

Telefonun tarayıcı kısmındanda deneyebilirsiniz.

72 saat sonra gidip bilgisayardan tekrar denersiniz, oturumda açık kalsın o süre boyunca. Şu anlık komple anonim yapında hesabı rahatsız olmayın.

Telefonun tarayıcı kısmındanda deneyebilirsiniz.

Desteğe ulaşıp mail attım uygulama içerisinden değil tarayıcı üzerinden denememi istemişlerdi ve tarayıcı üzerinden deneyip aynı bilgisayarda 72 saat beklemem gerektiğini söylediler bilgisayardan tarayıcı üzerinden 72 saat sonra tekrar deneyince hesabımı devre dışı bırakabildim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı