Y younGod Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #1 Nasıl yapıldığını bilen veya Photoshop ile yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Ağustos 2024 #2 Kalkmaz ki.
WXeray Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 520 Makaleler 1 Çözümler 1 11 Ağustos 2024 #3 Nasıl bir efekt olduğuna bağlı Photoshop ile kaldırılabilir, ama efekt geri alınmaz.
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.176 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #4 Efektten efekte bu sorunun cevabı değişir. Bazı efektler vardır ufak renk ayarlamasıyla orijinalinden farkı kalmaz ama bazılarına elini bile süremezsin.
Efektten efekte bu sorunun cevabı değişir. Bazı efektler vardır ufak renk ayarlamasıyla orijinalinden farkı kalmaz ama bazılarına elini bile süremezsin.
1.4T MultiAir Picopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 298 11 Ağustos 2024 #5 "Media Upload" yazısından mı bahsediyorsun?
Y younGod Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #6 1.4T MultiAir dedi: "Media Upload" yazısından mı bahsediyorsun Genişletmek için tıkla... surat kısmında ufak ufak stickerlar var da kaldırmanın bi yolu var mı onu merak ettim WXeray dedi: Nasıl bir efekt olduğuna bağlı Photoshop ile kaldırılabilir, ama efekt geri alınmaz. Genişletmek için tıkla... suradın üzerinde
1.4T MultiAir dedi: "Media Upload" yazısından mı bahsediyorsun Genişletmek için tıkla... surat kısmında ufak ufak stickerlar var da kaldırmanın bi yolu var mı onu merak ettim WXeray dedi: Nasıl bir efekt olduğuna bağlı Photoshop ile kaldırılabilir, ama efekt geri alınmaz. Genişletmek için tıkla... suradın üzerinde
WXeray Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 520 Makaleler 1 Çözümler 1 11 Ağustos 2024 #7 younGod dedi: Surat kısmında ufak ufak stickerlar var da kaldırmanın bir yolu var mı onu merak ettim. Suradın üzerinde. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen hayır kaldırılmaz yüzü kapatıyorsa. Yüzü kapatmıyorsa yani örneğin yanağın tam ortasındaysa kaldırılabilir küçük şeyler Photoshop ile.
younGod dedi: Surat kısmında ufak ufak stickerlar var da kaldırmanın bir yolu var mı onu merak ettim. Suradın üzerinde. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen hayır kaldırılmaz yüzü kapatıyorsa. Yüzü kapatmıyorsa yani örneğin yanağın tam ortasındaysa kaldırılabilir küçük şeyler Photoshop ile.
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Ağustos 2024 #8 younGod dedi: surat kısmında ufak ufak stickerlar var da kaldırmanın bi yolu var mı onu merak ettim Genişletmek için tıkla... O zaman bir şeyler yapılabilir ama yüzü değiştirenler zor.
younGod dedi: surat kısmında ufak ufak stickerlar var da kaldırmanın bi yolu var mı onu merak ettim Genişletmek için tıkla... O zaman bir şeyler yapılabilir ama yüzü değiştirenler zor.
Y younGod Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #9 WXeray dedi: Muhtemelen hayır kaldırılmaz yüzü kapatıyorsa. Yüzü kapatmıyorsa yani örneğin yanağın tam ortasındaysa kaldırılabilir küçük şeyler Photoshop ile. Genişletmek için tıkla... Evet, Snapedit diye bir programla neredeyse hallettim. Burun kısmı pek olmadı ama yapacak bir şey yok.
WXeray dedi: Muhtemelen hayır kaldırılmaz yüzü kapatıyorsa. Yüzü kapatmıyorsa yani örneğin yanağın tam ortasındaysa kaldırılabilir küçük şeyler Photoshop ile. Genişletmek için tıkla... Evet, Snapedit diye bir programla neredeyse hallettim. Burun kısmı pek olmadı ama yapacak bir şey yok.