Çözüldü Snapchat kamerayı açamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
1. Ayarlar > Uygulamalar > dokunun ve sağ üst köşedeki ‘üç nokta’ düğmesine basın.
İzin Yöneticisi veya İzinler > Kamera > Snapchat'e basıp izin verin.
2. Uygulamanın önbelleğini ve verilerini temizlemeyi deneyin. Tekrardan izin verin.
3. Olmadıysa silip tekrar yüklemeyi deneyin.

1. Ayarlar > Uygulamalar > dokunun ve sağ üst köşedeki ‘üç nokta’ düğmesine basın.
İzin Yöneticisi veya İzinler > Kamera > Snapchat'e basıp izin verin.
2. Uygulamanın önbelleğini ve verilerini temizlemeyi deneyin. Tekrardan izin verin.
3. Olmadıysa silip tekrar yüklemeyi deneyin.
Hepsini yaptım hatta format attım hala düzelmedi

Snapchat'e girin ve ana ekrana gelin. Sol üst köşede ki profil simgesine tıklayın. Ekranın sağ üstünde ki ayarlar simgesine basın. Ek ayarlar sekmesine ulaşana kadar aşağı kaydırın sekmenin altında buraya tıklayın ve filtreler seçeneğinin seçimini kaldırın.

Hayır hafıza da dolu değil.

Cihazınızda ki güncellemeleri kontrol eder misiniz? Snapchat uygulamasının da güncellemelerini kontrol etmeyi unutmayın.

Snapchat'e girin ve ana ekrana gelin. Sol üst köşede ki profil simgesine tıklayın. Ekranın sağ üstünde ki ayarlar simgesine basın. Ek ayarlar sekmesine ulaşana kadar aşağı kaydırın sekmenin altında buraya tıklayın ve filtreler seçeneğinin seçimini kaldırın.

Cihazınızda ki güncellemeleri kontrol eder misiniz? Snapchat uygulamasının da güncellemelerini kontrol etmeyi unutmayın.
Onları da yaptım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı