G GT 210 Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 25 18 Kasım 2022 #1 Snapchat'te isim değiştirme hakkım olmasına rağmen ismi değiştiremiyorum. Hata mesajı su sekilde: Kullanıcı adın güncellenemedi please başka bir kullanıcı adı ile tekrar dene. Farklı isim denememe rağmen calısmadı yardım edebilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2022
Snapchat'te isim değiştirme hakkım olmasına rağmen ismi değiştiremiyorum. Hata mesajı su sekilde: Kullanıcı adın güncellenemedi please başka bir kullanıcı adı ile tekrar dene. Farklı isim denememe rağmen calısmadı yardım edebilecek var mı?
ticketmykells Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 717 Çözümler 5 18 Kasım 2022 #2 @ ile başlayan kullanıcı adınızı değiştiremezsiniz.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.257 Çözümler 56 18 Kasım 2022 #3 ticketmykells dedi: @ ile başlayan kullanıcı adınızı değiştiremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Onu değişme özelliği geldi hocam.
ticketmykells dedi: @ ile başlayan kullanıcı adınızı değiştiremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Onu değişme özelliği geldi hocam.
rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 18 Kasım 2022 #4 ticketmykells dedi: @ ile başlayan kullanıcı adınızı değiştiremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Yılda bir kez değiştirilebiliyor artık. Ön belleği temizleyip tekrar dener misin? İsim değiştirme ilk geldiğinde bende bu durumu yaşadım. Ön belleği temizledim. Düzeldi.
ticketmykells dedi: @ ile başlayan kullanıcı adınızı değiştiremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Yılda bir kez değiştirilebiliyor artık. Ön belleği temizleyip tekrar dener misin? İsim değiştirme ilk geldiğinde bende bu durumu yaşadım. Ön belleği temizledim. Düzeldi.
G GT 210 Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 25 18 Kasım 2022 #5 İsmim normaldi. Ben hesabın yeni sahibiyim eski sahibi girip değiştirip çıktı fakat ben niye değiştiremedim?
İsmim normaldi. Ben hesabın yeni sahibiyim eski sahibi girip değiştirip çıktı fakat ben niye değiştiremedim?