RdK0 Picopat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Mayıs 2023 #1 Eskiden yoktu nasıl silebilirim?
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 5 Mayıs 2023 #2 RdK0 dedi: Eskiden yoktu nasıl silebilirim? Eki Görüntüle 1767558 Genişletmek için tıkla... Snapchat premiumunuz var sanırım, yeni bir özellik, kullanmayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
RdK0 dedi: Eskiden yoktu nasıl silebilirim? Eki Görüntüle 1767558 Genişletmek için tıkla... Snapchat premiumunuz var sanırım, yeni bir özellik, kullanmayabilirsiniz.
KS KS RdK0 Picopat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Mayıs 2023 #3 222744 dedi: Snapchat premiumunuz var sanırım, yeni bir özellik, kullanmayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Premiumum yok, sohbetin başında durduğu için rahatsız oluyorum ondan silmek istiyorum. Artı 0 Eksi
222744 dedi: Snapchat premiumunuz var sanırım, yeni bir özellik, kullanmayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Premiumum yok, sohbetin başında durduğu için rahatsız oluyorum ondan silmek istiyorum.
K kubrauzan Yoctopat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Mayıs 2023 #4 RdK0 dedi: Premiumum yok, sohbetin başında durduğu için rahatsız oluyorum ondan silmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende silemiyorum bilgilerine ulaşıyor aslında ilk başta siliniyordu sonra Snapchat buna izin vermeyerek silme butonunu kaldırdı. Artı 0 Eksi
RdK0 dedi: Premiumum yok, sohbetin başında durduğu için rahatsız oluyorum ondan silmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende silemiyorum bilgilerine ulaşıyor aslında ilk başta siliniyordu sonra Snapchat buna izin vermeyerek silme butonunu kaldırdı.
KS KS RdK0 Picopat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Mayıs 2023 #5 Silmemeye karar verdim, yapay zekayı güzel yapmışlar kanka zaman geçiriyorsun en azından Sende silme bence. Artı 0 Eksi
Silmemeye karar verdim, yapay zekayı güzel yapmışlar kanka zaman geçiriyorsun en azından Sende silme bence.
6 661629 Femtopat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 25 11 Mayıs 2023 #6 RdK0 dedi: Silmemeye karar verdim, yapay zekayı güzel yapmışlar kanka zaman geçiriyorsun en azından Sende silme bence. Genişletmek için tıkla... Snapchat+ premium abonesi olanlar kaldirabiliyor sadece. Artı 0 Eksi
RdK0 dedi: Silmemeye karar verdim, yapay zekayı güzel yapmışlar kanka zaman geçiriyorsun en azından Sende silme bence. Genişletmek için tıkla... Snapchat+ premium abonesi olanlar kaldirabiliyor sadece.
değişik bi isim Yoctopat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Mayıs 2023 #7 RdK0 dedi: Premiumum yok, sohbetin başında durduğu için rahatsız oluyorum ondan silmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Engelleyebilirsin istersen. Artı 0 Eksi
RdK0 dedi: Premiumum yok, sohbetin başında durduğu için rahatsız oluyorum ondan silmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Engelleyebilirsin istersen.