Seyyid_a Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #1 Merhaba Snapchat indirdim ama mantığını pek anlayamadım anlatabilecek arkadaşlar var mı?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 3 Ocak 2023 #2 Anlık fotoğraf çekip arkadaşlarına atıyorsun, sadece 1 defa görüntülenebiliyor attığın özel fotoğraflar. Hikayelerin ise 24 saat boyunca tekrar tekrar görüntülenebilir.
Anlık fotoğraf çekip arkadaşlarına atıyorsun, sadece 1 defa görüntülenebiliyor attığın özel fotoğraflar. Hikayelerin ise 24 saat boyunca tekrar tekrar görüntülenebilir.
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.210 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #3 Seyyid_a dedi: Merhaba Snapchat indirdim ama mantığını pek anlayamadım anlatabilecek arkadaşlar var mı? Genişletmek için tıkla... Arkadaş ekliyorsun ve mesajlaşıyorsun mesajlar görüldükten sonra silinir ayrıca fotoğraf ve videoların kaydını alma derim bildirim gidiyor.
Seyyid_a dedi: Merhaba Snapchat indirdim ama mantığını pek anlayamadım anlatabilecek arkadaşlar var mı? Genişletmek için tıkla... Arkadaş ekliyorsun ve mesajlaşıyorsun mesajlar görüldükten sonra silinir ayrıca fotoğraf ve videoların kaydını alma derim bildirim gidiyor.
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 3 Ocak 2023 #4 Seyyid_a dedi: Merhaba Snapchat indirdim ama mantığını pek anlayamadım anlatabilecek arkadaşlar var mı? Genişletmek için tıkla... Önüne gelen herkese boş fotolar atıp puan kasıyorsun.
Seyyid_a dedi: Merhaba Snapchat indirdim ama mantığını pek anlayamadım anlatabilecek arkadaşlar var mı? Genişletmek için tıkla... Önüne gelen herkese boş fotolar atıp puan kasıyorsun.
5 527998 Decapat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 560 Çözümler 4 3 Ocak 2023 #5 JohnConstantine dedi: Önüne gelen herkese boş fotolar atıp puan kasıyorsun. Genişletmek için tıkla... boş asosyal insanların kullandığı platform benim gözümde
JohnConstantine dedi: Önüne gelen herkese boş fotolar atıp puan kasıyorsun. Genişletmek için tıkla... boş asosyal insanların kullandığı platform benim gözümde
Börtü Böcük Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 1.876 Çözümler 12 3 Ocak 2023 #6 Snapchat'i şu şekilde kullanabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Snapchat'i şu şekilde kullanabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
forzamontial Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 881 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #7 Hiç kullanmadım. Yakın çevremde gördüğüm kadarıyla karşı cinslerin birbiri ile mesajlaşmak için kullandığı bir platform.
Hiç kullanmadım. Yakın çevremde gördüğüm kadarıyla karşı cinslerin birbiri ile mesajlaşmak için kullandığı bir platform.